Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

7 důvodů, proč si Carrie měla raději vzít Aidana místo pana Božského

3. dubna 2014 | 13:00

Seriál je u konce a Carrie nakonec dostala toho prince z pohádky, kterého chtěla, ale občas si člověk říká, jestli by nebylo lepší, kdyby místo pana Božského neskončila se zručným prodavačem nábytku Aidanem. Měl přece zlaté srdce a tohle jsou další důvody, proč si měla možná vybrat raději jeho


1. Vycházel s jejími kamarádkami
Byl hotové zlatíčko! Nikdy neváhal přiložit pomocnou ruku, pokud byla některá z Carriiných kamarádek v nouzi. Třeba jako když pomohl Mirandě, která si zablokovala krk a nahá ležela na podlaze koupelny. Žádná z děvčat neměla ráda pana Božského a tolerovaly ho pouze kvůli Carrie.

2. Byl vždy strašně skromný
Stál rovnýma nohama na zemi, správňák co prodává nábytek, má pejska a to všechno stálo v opozici proti Carriině přehnaně dramatické povaze. Byli jako jing a jang, prostě perfektní na rozdíl od pana Božského, který je trochu zahleděný sám do sebe.

3. Vždycky byl nadšený, že ji vidí
Pokaždé, když na Carrie někde náhodou narazil, celý jeho obličej se rozzáří a je jasné, jaké pocity v něm vyvolává. Když se na ni podíval Božský, tak to nebyl takový, hřejivý a láskyplný pohled jako od Aidana.

4. Byl romantický

Když spolu ti dva začali chodit, nemohla Carrie uvěřit, že na prvním rande ji jen doprovodil domů ke dveřím, políbil ji a nebyl žádný sex. Trochu začala pochybovat o své atraktivitě, ale nakonec se ukázalo, že je to romantický týpek, který nechce hned skočit s holkou do postele, protože mu na ni záleží.

5. Byl upřímný o svých citech
Aidan vždycky věděl, jaké jsou jeho city, které ke Carrie chová a co očekává od společného vztahu. Carrie si nemusela nikdy domýšlet, co si asi tak myslí, protože neměl problém jí všechno otevřeně říct. Na rozdíl od pana Božského, který byl vždycky tajemnější než hrad v Karpatech a to, že se na čas odmlčel, mohlo také znamenat, že se v Paříži zasnoubil s dvacetiletou modelkou!

6. Byl přesný opak pana Božského

Aidan byl praktický, pan Božský byl nečitelný. Aidan dělal z Carrie menší divu, ale zato byla mnohem klidnější a víc jako holka od vedle, ke které víte, že si můžete přijít půjčit vajíčka. Mohla se od něj naučit mnohem víc místo toho to ale vyměnila za blyštivý život plný pozlátek, jak povrchní.

7. Jediné po čem Aidan vždycky toužil, bylo vzít si Carrie
Aidan toužil po svatbě s ní, ale ona si nebyla jistá. Nakonec si vzala Božského, kde to trošku vypadalo, že ho k tomu kroku vlastně dohnala. Je jasné, že srdci neporučíš a pokud to takhle cítila, tak její rozhodnutí nemůže nikdo kritizovat, ale Aidana je škoda!

Autor: REDAKCE