Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejvíc sexy muž na světě? Ano, my souhlasíme!

Zpěvák Adam Levine nejen skvěle zpívá, ale také skvěle vypadá.
15. listopadu 2013 | 13:30

Časopis People odtajnil, kdo se stal letošním nejvíc sexy mužem planety. A přestože by nás to ani nenapadlo, musíme souhlasit. Titul získává Adam Levine, frontman hudební skupiny Maroon 5.

Adam možná není celebrita, o které se píše v každém časopise, ale charisma a sexappeal mu rozhodně nechybí. Když jsme navíc viděly jeho polonahé fotky, s odhaleným hrudníkem a proklatě plochým břichem, musely jsme se zhluboka nadechnout.

Adam Levine
Autor: shutterstock.com
Nestává se často, že by si jeden muž získal srdce tolika žen všech věkových kategorií, jejichž vkus se diametrálně odlišuje. Tím spíš, že Adam Levine si libuje v tetování, které spousta žen příliš nemusí.

Možná je to jeho strniště, chlapecký rozruch, šibalský úsměv nebo pronikavý pohled. Možná božské tělo, popularita a nádherný hlas. A velmi pravděpodobně jsou to všechny tyto faktory dohromady, co z Adama dělá miláčka žen a dívek po celém světě.

My v redakci s výběrem bezvýhradně souhlasíme. Na světě podle nás momentálně není slavného muže, který by byl víc sexy než Adam Levine. Co si myslíte vy? Líbí se vám Adam, nebo máte jiný vkus? Hlasujte v naší anketě a podělte se s námi o váš tip, kdo by mohl být příštím nositelem titulu "nejvíc sexy muž planety".

Souhlasíte s výběrem časopisu People?
54,6%
45,4%
Děkujeme za Váš hlas!
614 hlasů
510 hlasů

Autor: brig