Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

První dáma Ameriky šokovala: Vyšla si v bavlněných šortkách!

25. listopadu 2013 | 12:30

Michelle Obama vzala svou rodinu na výlet do Grand Canyonu a pohodlně se na to oblékla. Zřejmě při výběru svého outfitu netušila, že rozpoutá celosvětový poprask. Všichni teď řeší, jestli si první dáma může dovolit nosit kraťasy, tenisky a kšiltovku.

První dáma USA ihned po rozpoutání diskuzí uvedla, že v okamžiku, kdy vylezla z letadla, kterým letěli na rodinný výlet, věděla, že se měla obléknout jinak. "Někdy zkrátka zapomenu, že jsem první dáma a užívám si života," reagovala na vzniklou situaci. Poté ještě doplnila, že si vůbec neuvědomila fakt, že i rodinný výlet se většinou změní v mediálně sledovanou událost.

Za svůj "přešlap" sklidila spoustu kritiky a američané dokonce začali hlasovat o tom, jestli si jejich první dáma může při svém postavení dovolit obléknout kraťasy.

Tolerantní občané

Nakonec se ukázalo, že jsou lidé k Michelle Obama poměrně shovívaví. Téměř 60 % se přiklonilo na její stranu a řeklo, že šortky rozhodně nosit může. Dalších 25 % odpovědělo, že to sice není konec světa, ale příště by si svůj outfit mohla více ohlídat. Kolem 15 % lidí striktně rozhodlo, že kraťasy jsou pro první dámu absolutně nemyslitelné.

Nutno podotknout, ať už jsou výsledky jakékoli, Michelle Obama má krásné nohy, které je škoda neustále skrývat. A co si myslíte vy?

Může Michelle Obama nosit kraťasy?
97,1%
2,9%
Děkujeme za Váš hlas!
1179 hlasů
35 hlasů