Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Svatební šaty Kate Middleton nejsou pro každého!

15. srpna 2013 | 16:30

Šaty jako pro Popelku... Obtloustlou američanku June Shannon (33) zná díky neméně oplácané dceři Honey Boo Boo a její show celý svět. A všichni už také vědí, jaké šaty oblékne na svojí svatbu.

"To jsou šaty, které na sobě měla Kate, když si brala Prince Williama," pronesla ke svým dcerám, když se vynořila ze zkušební kabinky v modelu s dlouhými krajkovými rukávy. Brzy si ale uvědomila, že jejím plným tvarům příliš nelichotí.

"Nemá do nich tu správnou postavu," prohlásila třiatřicetiletá June Shannon, když stála před zrcadle v replice slavných svatebních šatů Vévodkyně z Cambridge. Rychle pak dodala, že po bílých šatech vlastně nikdy netoužila.

"Ani jako malá holčička jsem nesnila o princeznovských bílých šatech. Opravdu nikdy jsem nechtěla takové mít. Navíc už ani nejsem panna," dodala v show, která obvykle patří její dceři, sladké Honey Boo Boo.

Alana Thompson smaminkou June Shannon jako Honney Boo Boo Child
Autor: andersoncooper.com

Tentokrát však byla největší hvězdou ona. Chystá totiž svatbu s otcem svých tří dětí Mikem "Sugar Bear" Thompsnem. V poslední epizodě s názvem "Here Comes Honey Boo Boo" se v části nazvané "Vévodkyně" rozhodla ve svatebním salónu vyzkoušet několik romantických modelů.

Během promenády pak porota složená z jejích dcer bodově ohodnotila každý z nich. Slavné šaty Kate Middleton u nich propadly úplně. Úspěch ale neměly ani další modely. June tak nakonec odešla s nepořízenou. Doufejme, že se jí nakonec podaří nějaké slušivé šaty sehnat. Do obřadu chce totiž nějaké to kilo shodit.

Celé rodině dokonce "naordinovala" přísnou dietu. Místo oblíbených hranolek a smaženého kuřete jim naservírovala zelnou polévku a kuře vařené se zeleninou. "Vypadá to, jako by to už před tím někdo pozřel," prohlásila nad talířem znechuceně nejstarší dcera Jessica 'Chubbs'. A podobně zareagovali i ostatní členové rodiny. Z předsvatebního redukčního programu tak si nakonec nebude nic.