Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Suri Cruise: Parádnice, ale jde jí o život!

19. listopadu 2009 | 12:40

Suri Cruise si se svou maminkou Katie Holmes opět vyrazila ve slušivém oblečku na nákupy. V sychravém a deštivém počasí ale měla na nohou znovu jen střevíčky na podpatcích, zatímco Katie šla v kozačkách!

Tříletá Suri je velká parádnice a na nejmódnějším šatníku si zakládá i její matka Katie Holmes (30). V čem si však vyrazily v Bostonu na nákupy tentokrát, nad tím už zůstává rozum stát.

Zatímco Holmes byla v sychravém dni oblečena do teplého kabátu, kamaší a kozaček, Suri měla na sobě jen lehký červený kabátek a na nohou své oblíbené střevíčky na podpatku!

Oblečení Suri připomíná nedávný případ, kdy byla se svou matkou na natáčení a na sobě měla jen slabé šatičky, zatímco Katie se choulila v péřové zimní bundě! Více o tom čtěte tady... Holmes zřejmě neví, že od nastydnutí vede jen krátká cesta k zápalu plic...

Tom Cruise (47) v době, kdy byly jeho ´holky´ nakupovat, zrovna natáčel svůj nový film Knight & Day. Možná by si měl vzít někdy volno a se svými děvčaty vyrazit na nákup taky. Třeba by malou Suri i svou manželku přece jen přesvědčil, že na nošení otevřených botiček už přece jen není vhodná roční doba...

Autor: pal