Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavní na týdnu módy: Babišová v mikině a halucinace Elišky Kaplický

5. září 2018 | 06:00

S příchodem podzimu jsme se opět mohli těšit na nové jarní kolekce pro rok 2019, které pro nás připravili návrháři v rámci akce Mercedes-Benz Prague Fashion Week. A jaké originální outfity zvolily celebrity, které se pražského týdne módy zúčastnily?

Kde jinde se opravdu odvázat a ukázat smysl pro originalitu než na módní přehlídce? Na jedničku se oblékly modelka Nikol Švantnerová s košilovými šaty, ledvinkou a výraznou rtěnkou i herečka Mariana Prachařová s oversized denimovým kabátkem, kozačkami nad kolena a s třešničkou na dortu – s psaníčkem mladé Carrie Bradshaw.

Nikol Švantnerová a Mariana Prachařová
Autor: profimedia.cz

Objevily se ale i dámy, které to tentokrát úplně na jedničku nezvládly. Manželka předsedy vlády Monika Babišová ukázala hned dva outfity. Ten první vypadal, jako by původně směřovala na přehlídku námořní pěchoty, ale nakonec si to rozmyslela a zamířila rovnou na pražský týden módy. Její outfit totiž spojoval až příliš mnoho námořnických prvků, které by vypadaly lépe samostatně a v jiných kombinacích.

Další den měla šťastnější ruku a zvolila zajímavou kombinaci mikiny, sukně a kabelky od značky Dior, vše doplněno luxusními šperky, jak už jsme u Moniky zvyklí. V této kombinaci vypadala mladistvě a svěže. 

Monika Babišová
Autor: profimedia.cz

Svůj outfit příliš nevychytala ani producentka Eliška Kaplický Fuchsová. Vypadalo to, že si na sebe oblékla pytel od brambor. Eliška je v sedmém měsíci těhotenství, tato módní halucinace by ale neslušela ani ženě, která není gravidní.

Eliška Kaplický Fuchsová
Autor: profimedia.cz

Ani moderátorka Eva Decastelo nás příliš nepotěšila. Oblečení nejspíš vybírala na poslední chvíli a úplně bezmyšlenkovitě, protože jednotlivé kousky k sobě vůbec neseděly.

Eva Decastelo
Autor: profimedia.cz

A pak tu máme celebrity, které neurazily, ale ani nenadchly. Víc jsme čekaly třeba od Andrey Verešové, která se na akcích vždy objevuje v zajímavých modelech. Tentokrát to byl takový zlatý střed. 

Andrea Verešová
Autor: profimedia.cz

Outfit mohly lépe vyladit herečky Anna Linhartová nebo Sandra Nováková. Annina snaha o originalitu zcela potlačila její postavu i ženskost. Sandra sice křivky ukázala v krajkovém topu, odpustit si ale mohla kotníkové boty, které se nehodí ke zkráceným kalhotám. Těm by mnohem více slušely boty odhalující kotníky.

Anna Linhartová a Sandra Nováková
Autor: profimedia.cz

Všechny zmiňované outfity a mnohé další, které nás zaujaly, můžete vidět v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová