Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Plus size modelka Ashley Graham v bikinách: Foto ze zákulisí focení

23. března 2017 | 06:00

U této americké modelky jsme zvyklé na dokonalé fotografie bez jediné chybičky, ale i na reálné fotky na Instagramu, kde odhazuje masku a snaží se ženám ukázat, že i ona má celulitidu. A za to Ashley zbožňujeme! Podívejte se, jak jí to při focení seklo!

Známá plus size modelka Ashley Graham (29) právě fotí na Floridě. Paparazzi fotografům se podařilo zastihnout Ashley přímo během práce. Fotky ukazují Ashley v různých pózách a na rozdíl od těch, které běžně vídáme v magazínech, jsou bez retuše.

Ashley svá kila navíc umí nosit a za nedokonalosti se nestydí, právě naopak. Na Instagramu nedávno sdílela foto svého stehna s pomerančovou kůží. "Cvičím, dělám všechno pro to, abych jedla zdravě. Miluju své tělo a nestydím se za pár nedokonalostí nebo celulitidu... A vy byste taky neměly," napsala k fotce.

I ona sama má ale momenty, kdy se ve své kůži necítí dobře. "Občas se probudím a pomyslím si: Jsem ta nejtlustší žena na světě. Ale je to opravdu jen o tom, jak si to urovnáte v hlavě hned na začátku dne. Já mám takové své afirmace, říkám si: Jsi odvážná, skvělá a krásná," říká Ashley.

Video se připravuje ...
73 otázek pro Ashley Graham • VIDEO: Youtube.com/Vogue/BPŽ

Když však porovnáte tyto snímky ze zákulisí s těmi oficiálními pro módní firmy, které vyšly v minulosti, rozdílu si asi všimnete. Retušér se prostě nezapře! Sice se možná na fotky, kde ženy mají krásně dlouhé štíhlé nohy bez jediného ďolíčku, lépe dívá, ale naše sebevědomí klesá strmě dolů.

Ashley Graham
Autor: Instagram.com

 

Jsme zvědavé, jak to dopadne s těmito snímky. Zda se budou držet zajetého standardu modelingového světa, kde velikost 38 je pro tlusťochy a celulitida neexistuje, nebo se budou pro změnu držet reality. Když už nic, tak alespoň "obyčejným" ženám a jejich sebevědomí by to pomohlo!   

Autor: luh