Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Češky porazily zahraniční krásky!

  • 26. dubna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Pavlína Němcová (43)

    Reprezentační ples Prahy 1, tedy jeden z vrcholů letošní plesové sezony, si nenechala ujít ani modelka Pavlína Němcová, která byla v červené róbě s asymetricky řešenými rukávy nepřehlédnutelná. Nemusíme snad ani rozebírat, jak moc jí to slušelo, protože Pavlína zkrátka módní přešlapy nedělá a vždy vypadá perfektně.

    Pavlína Němcová
    Autor: profimedia.cz
  • Jana Doleželová (34)

    Ani nejkrásnější česká lékárnice si nenechala ujít poslední plesovou událost letošního roku. Oblékla pudrově růžové šaty, které příjemně kontrastovaly s tmavými vlasy a ubraly jí několik let. Jen volba psaníčka nebyla vhodná. Stříbrná kabelka vypadala spíše jako kosmetická taštička.

    Jana Doleželová
    Autor: profimedia.cz
  • Sara Sampaio (24)

    Mladá modelka má postavu, díky které si může dovolit obléknout téměř cokoliv a vždy bude vypadat výborně. Na filmový festival oblékla tělový overal s efektními volánky ve výstřihu, které opticky zvětšily malá prsa. Na letní festival nebo posezení s přáteli je to skvělá volba, ale na červený koberec to nestačí!

    Sara Sampaio
    Autor: profimedia.cz
  • Sienna Miller (34)

    Britsko-americká herečka si také vyrazila na filmový festival Tribeca. Šaty v tlumeném červeném odstínu, který herečce lichotí, měly efektní a módní průstřihy, ale nešťastnou délku. Právě kvůli nevhodné délce vypadala Sienna o několik centimetrů menší a ani sandálky na vysokém podpatku to nezachránily.

    Sienna Miller
    Autor: profimedia.cz
  • Paris Hilton (35)

    Dědička Paris si nenechá ujít žádnou pořádnou párty, a tak není divu, že na hudebním festivalu Coachella je jako doma. Průsvitné krajkové šaty až na zem by byly na červený koberec nevhodné, ale na festival jsou jako dělané. Paris díky nim patřila mezi nejlépe oblečené hvězdy celé akce.

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.