Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Natáčení dalších dílů První republiky: Podívejte se na nové i staré postavy!

18. listopadu 2016 | 08:26

Milovali jste seriál První republika? Můžete jásat, Česká televize zahájila natáčení druhé řady! A těšit se můžete v hlavních rolích na své oblíbence, objeví se zde opět Jiří Vyorálek, Ján Koleník, Markéta Plánková, Zdena Studénková i Veronika Arichteva.

Děj se posouvá o osm let dopředu, Jaroslav se vrací z vězení. Jak moc ho to změnilo? „Za těch osm let měl Jaroslav spoustu času přemýšlet a pracovat na sobě. Nyní se chce vrátit zpět do dění, snaží se být prospěšný firmě. Myslím, že mu vězení v lecčem pomohlo, ačkoli se stal temnějším,“ popisuje Jaroslava jeho představitel Jiří Vyorálek. Vladimír je v čele rodinného podniku a není příliš nadšený z toho, že se jeho bratr vrací. Jak je ale v povaze Jaroslava, jen tak lehko se nevzdá.

Video se připravuje ...
První republika • VIDEO: youtube

Tvůrci počítají s třinácti díly a vedoucí projektu David Musil prozrazuje, že se objeví více akčních scén. I nadále budeme svědky bratrských soubojů mezi Vladimírem a Jaroslavem, ale místo vztahu Vladimíra a Kláry se bude děj více soustředit na Jaroslava a jeho dvě dcery – Elišku a Irenu.

Režie se ujal opět Biser Arichtev a díky tomu, že se děj posouvá téměř o dekádu, řeší rodina odlišné problémy, děti už jsou odrostlé. Diváky čeká zároveň komplikovaná romance i detektivní zápletka.

Rozhodně se máme na co těšit! Tady si můžete připomenout minulou sérii:

Autor: Lucie Houdková