Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak se Taťána Kuchařová změnila od doby, kdy před 10 lety vyhrála soutěž Miss World?

Taťáně Kuchařové bylo 18 let, když se stala Miss World
30. září 2016 | 06:00

Těžko uvěřit, že je to už deset let, co Taťána Kuchařová získala korunku Miss World. Za tu dobu se skoro nezměnila, snad jen je o něco krásnější. Nepochybujeme o tom, že by ocenění získala i dnes! Jak šel čas s nejkrásnější ženou světa roku 2006? 

Taťána K. Gregor se stala Miss World před deseti lety.
Autor: Profimedia.cz

Taťána K. Gregor (v době soutěže Kuchařová) se zatím jako jediná Češka může pyšnit oceněním Miss World, které získala v roce 2006. Osmnáctiletá rodačka z Opočna si porotu získala nejen přirozeným vzhledem, ale i vystupováním, kterému odolá jen málokdo. Dnes, o deset let později, se toho příliš nezměnilo. Svou krásou a vystupováním fascinuje celý svět dál. 

I když to není v našich končinách příliš známo, od Miss World se očekává, že se zhostí své role i v dobročinných projektech. V tomto ohledu Taťána Gregor rozhodně nezaostává. Založila nadaci Krása pomoci, díky níž se snaží zlepšovat život českým seniorům, kteří zůstali opuštěni, případně mají nějaké jiné potíže. 

Pomáhat starším lidem je pro Taťánu vcelku přirozené, sama pochází z velké rozvětvené rodiny a u svých prarodičů trávila pravidelně prázdniny. K seniorům má, mimo jiné, blízko i z tohoto důvodu. 

Taťána Kuchařová se provdala letos v létě
Autor: Facebok Taťány Kuchařové

Poslední dobou se začala věnovat i problematice inkontinence, o které se příliš nehovoří, ve společnosti je stále tabu. A právě to se vnadná kráska snaží změnit.  

Jak šel čas s Taťánou K. Gregor, dříve Kuchařovou? Podívejte se do fotogalerie! 

Autor: maš