Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Gwen Stefani slaví dnes 47. narozeniny: Věřili byste tomu?

3. října 2016 | 12:44

Opravdu by nás zajímalo, jak to Gwen Stefani dělá. Ve svých sedmačtyřiceti vypadá maximálně na pětatřicet, její obličej postrádá vrásky a postavu jí mohou závidět i dvacetileté slečny. Co stojí za jejím nestárnoucím vzhledem? Dle jejích slov za to může zamilovanost!

Od roku 1992 byla frontmankou skupiny No Doubt, o dvanáct let později to zkusila sólově. Zatímco první album Love.Angel.Music.Baby mělo obrovský úspěch po celém světě, její další počin The Sweet Escape (2006) takovým trhákem nebyl.

Proto si nejspíš dala záležet a další album vydala až o deset let později. Své nejnovější CD pojmenovala This Is What The Truth Feels Like, což v překladu znamená "takhle chutná pravda".

Video se připravuje ...
Píseň z nejnovějšího alba Gwen Stefani - Make Me Like You • VIDEO: Youtube.com

Hořce vyznívající název pravděpodobně zrcadlí to, co se událo minulé léto mezi ní a jejím manželem Gavinem Rossdalem. Provdala se za něj v roce 2002, mají spolu tři děti a minulý rok se rozhodli rozvést se. Důvodem byla Rossdalova nevěra, údajně měl Gwen podvádět s chůvou jejich dětí.

Zpěvačka, ke které neodmyslitelně patří červená rtěnka a platinová blond, ale dlouho sama nezůstala, novou lásku našla během natáčení show The Voice, kde dělala porotkyni. Zamilovala se do svého kolegy – country zpěváka Blakea Sheltona. A oba dva jen září štěstím!

 

Autor: luh