Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Victoria Beckham: Podívejte se, co skrývá v kabelce a jak tančila na ulici

16. září 2016 | 06:00

Nestačíme zírat, jak najednou je Victoria, s pověstí ledové královny, sdílná. Nejdříve její make-up rutina, nyní rovnou obsah její kabelky. Tak co tam Posh Spice skrývá?

Nikoho asi nepřekvapí, že kabelka Victorie Beckham je plná těch nejluxusnějších věcí. Mimo jiné nechala jen tak náhodou z malé kabelky vyklouznout exkluzivní kreditní kartu American Express.

Jejími držiteli je jen hrstka lidí, je limitována totiž výší jmění. Držiteli zajišťuje nejrůznější výhody, jako třeba vždy volný stůl v jakékoli restauraci, volný pokoj v hotelech  nebo osobní asistenty v luxusních obchodech. Kromě Victorie ji vlastní i třeba Lady Gaga nebo Simon Cowell. Co tam máme dál?

Video se připravuje ...
Victoria Beckham nabízí pohled do své kabelky. • VIDEO: Youtube.com/vogue

Kritiky opěvovanou knihu, drahé krémy, parfém, rtěnku, lebku z černého obsidiánu, která ji uklidňuje. Victoria je, dle jejích slov, pozitivním člověkem a věří na účinky krystalů. Aby šla práce od ruky, vlastní je celý její tým. Tak proto se stala tak slavnou návrhářkou?! "Pro mě sklenice nikdy není poloprázdná, v mém životě není místo pro negativitu," říká Victoria.

Bez čeho by Victoria neopustila domov? Bez mobilu. Kromě toho, že je jejím spojením s prací, spojuje ji i s rodinou. Má v něm fotografie dětí, Davida i rodičů. "Takhle jsou alespoň částečně vždycky se mnou."

Práce plus péče o děti vede k nedostatku spánku a ten zase k unaveným očím. Proto jsou jejím oblíbencem oční kapky pro zářivý pohled. "Kapky vám vybělí bělmo, což je pro někoho, kdo je tak vytížený jako já, já velmi důležité," říká Victoria. 

Dále jí nechybí černé sluneční brýle, které k Victoriině image prostě patří, a malá knížečka s pohádkami pro Harper, které rodiče čítali i malé Victorii.

Nejstarší syn manželů Beckhamových vyvěsil na svůj instagramový profil video, na kterém jeho máma Victoria tančí v ulicích New Yorku. Brooklyn je na své slavné rodiče opravdu hrdý, a tak k videu připojil i označení "cool mum". Podívejte se, jak se Victoria odvázala.

Video se připravuje ...
Victoria tančí v ulicích • VIDEO: Instagram

Autor: luh