Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nový pár v Hollywoodu? Jakého fešáka ulovila Jennifer Lopez?

20. září 2016 | 06:00

Hollywoodem se nesou informace o novém páru. Oba jsou po rozchodu, oba úspěšní v hudbě. Calvin Harris a Jennifer Lopez prý tajně randí!

Jennifer Lopez (47) se daří v kariéře, ale v lásce trochu pokulhává. Koncem srpna se rozešla s tanečníkem Casperem Smartem (29). Jejich vztah trval pět let a už jednou se rozešli. Tentokrát to ale vypadá na rozchod definitivní. Předtím byla Jennifer provdána za zpěváka Marka Anthonyho, se kterým má dvojčata Emmu a Maxe. 

Calvin Harris (32) je nejlépe vydělávajícím DJ světa a v květnu se rozešel se zpěvačkou Taylor Swift. Okolo jejich rozchodu se strhl velký humbuk, protože jen po čtrnácti dnech paparazzi Taylor vyfotili v náruči britského herce Toma Hiddlestona. Vypadali jako pár snů, ale jejich románku je také konec.

Jaké indicie tedy vedou k tomu, že by se mezi Jennifer Lopez a Calvinem Harrisem mohl rýsovat románek? "Calvin a Jennifer si dávají velký pozor, aby je nikdo neviděl spolu," řekl zdroj The National Enquirer. "Jsou spolu zatím jen chvíli a nechtějí se ukazovat."

Kde mohla přeskočit jiskra? Už v červnu na oslavě 47. narozenin Jennifer. Calvin totiž na velkolepé párty nechyběl, a na svůj Instagram dokonce přidal video, kde Jennifer tančí:

Video se připravuje ...
Calvin Harris s Jennifer Lopez na její narozeninové párty • VIDEO: Instagram.com

Podle informací od stejného zdroje se během oslavy velmi sblížili a je mezi nimi obrovská chemie. Vše se dvojice snaží zamaskovat tím, že oba prý pracují na společném hudebním projektu.

To bychom se na to podívaly! Nicméně společně by jim to ohromně slušelo, co říkáte? 

Autor: luh