Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pětiminutové líčení? Tutorial přímo od Victorie Beckham!

Video se připravuje ...
Jak vypadat jako Victoria Beckham?
VIDEO: Youtube.com/vogue
19. srpna 2016 | 06:00

Zajímá vás, jakou make-up rutinu praktikuje Victoria Beckham? Úspěšná návrhářka a někdejší Spice Girl pro Vogue natočila exkluzivní video, kde ukazuje, jak se nalíčit do pěti minut.

Zvládá řídit módní značku, starat se o rodinu, neustále pendluje mezi Amerikou a Evropou a vždy vypadá perfektně. Chybičku byste na Victorii Beckham (42) těžko hledali, na svých outfitech si zakládá a ani na "paparazzi fotkách" jsme ji snad nikdy neviděly neupravenou. 

Pokud máte stejně nabitý program, ale přesto chcete být upravená, můžete se inspirovat pětiminutovým make-upem, který praktikuje samotná Victoria. Jde taky tak trochu o reklamu, Victoria totiž navrhla kolekci kosmetiky pro Estée Lauder, která dorazí na pulty v Británii příští měsíc.

"Když se stíhám takto nalíčit já jakožto pracující matka čtyř dětí, zvládnete to taky a s minimem času," říká Victoria. Ve videu prozrazuje, že má v oblibě tmavé kouřové líčení, k tomu nude rtěnku – a hlavně nevynechat rozjasňovač. Pravdou je, že takto nalíčená chodí nejčastěji. Podívejte se samy ve fotogalerii!

Autor: luh