Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Oběma fešákům z Bridget Jones je 56! Který stárne lépe? Hugh Grant, nebo Colin Firth?

Jaký z herců podle vás stárne lépe?
9. září 2016 | 06:00

Colin, nebo Hugh? Který z nich je vašeho srdce šampión? My v redakci zbožňujeme oba. 

Hugh slaví dnes, Colin zítra. Oba dva pocházejí z Británie, oba jsou úspěšnými herci a několikrát si zahráli ve stejném filmu. Jejich zářná kariéra začala už více než před třiceti lety. Colin debutoval ve filmu Jiná země (1984) a Hugh Grant o dva roky dříve. Průlom v kariéře Hugha ale přišel až s filmem Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994).

 

Pro Colina byl zlomový seriál Pýcha a předsudek (1995), kde ztvárnil jednu z hlavních postav, pana Darcyho, a jeho oblíbenost, především mezi ženami, stoupala raketovým tempem.

Koho zbožňujete víc?
77%
23%
Děkujeme za Váš hlas!
718 hlasů
214 hlasů

 

S rokem 2001 přišel do kin trhák Deník Bridget Jonesové, kde si herci zahráli po boku Renée Zellweger. Filmový milostný trojúhelník pokračoval hned o tři roky později, ale na třetí pokračování jsme museli čekat 12 let! Naštěstí jsme se dočkali a Dítě Bridget Jones jde do kin 14. září. Bohužel v něm uvidíme jenom Colina Firtha, Hugh Grant roli odmítl.

 

 

Hugh je čtyřnásobným otcem. V roce 2011 na svět přišla první dcera Tabitha, kterou má s Tinglan Hong. Poté se narodil jeho syn, kterého má s Annou Elisabeth Eberstein, a jen o tři měsíce později se narodil třetí potomek, jehož matkou je znovu Tinglan. Hugh nyní žije s Annou Elisabeth, se kterou má holčičku, která se narodila v prosinci minulého roku. Uf, složitá trojice!

Srdce Colina Firtha získala však jen jediná žena. V roce 1997 si za ženu vzal Italku Livii Giuggioli. Mají spolu dvě děti a bydlí střídavě v Londýně a Itálii.

Který z herců podle vás stárne lépe? Posuďte ve fotogalerii!

Video se připravuje ...
Trailer k filmu Dítě Bridget Jones (2016) • VIDEO: Youtube.com

Autor: luh