Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Místo svatby rozchod: Lady Gaga je na ocet. Kdo další nemá štěstí v lásce?

7. září 2016 | 06:00

Svatby v Hollywoodu jsou časté, ale rozchody ještě častější. Lady Gaga zbyly po pěti letech oči pro pláč a to samé Calvinu Harrisovi. Komu dalšímu ze slavných se letos v lásce příliš nedaří?

Rok 2016 ještě zdaleka neskončil, ale ve vztazích celebrit se už pár bouří prohnalo. Své by mohla říct Lady Gaga, která se nyní dostává z rozchodu pětiletého vztahu s Taylorem Kinneyem, se kterým byla i zasnoubená. Na svém Instagramu se k věci vyjádřila s tím, že dvojice potřebuje pauzu, tak třeba nebude definitivní!  

Video se připravuje ...
Lady Gaga se svým snoubencem Taylorem Kinneym • VIDEO: youtube.com

Dalším velkým rozchodem, který otřásl Hollywoodem, byl  Taylor Swift (26) a Calvin Harris (32). Jejich vztah vypadal (alespoň z Instagramových fotografií) jako láska až za hrob! Nejlépe placená celebrita světa ale už dva týdny po rozchodu byla vyfocena paparazzi v náručí britského herce Toma Hiddlestona (35).  

Tradiční "missí" nemoc postihla i letošní vítězku, Andreu Bezděkovou a po těžkém rozchodu se v exotických krajinách vzpamatovávala i Diane Kruger. Americká herečka žila deset let ve vztahu s Joshuou Jacksonem, který se ho rozhodli ukončit v polovině července.  Kdo další ze slavných nemá v lásce štěstí?

 

 

Další novinky ze světa VIP sledujte ZDE!

Autor: luh