Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Serena Williams v podprsence a Britney v nejlepší formě!

  • 30. srpna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Naomi Campbell (46)

    Nestárnoucí modelce Naomi Campbell to na udílení hudebních cen MTV Music Awards neuvěřitelně seklo! Ve sněhobílých šatech s odvážným rozparkem předvedla, že rozhodně nepatří do starého železa. Má naprosto dokonalou postavu, nohy jako laňka a téměř žádnou vrásku. Vypadá prostě perfektně!

    Naomi Campbell
    Autor: profimedia.cz
  • Britney Spears (34)

    Britney Spears je ve skvělé formě! Vypadá vlastně téměř identicky jako na začátku své pěvecké kariéry. Na MTV Music Awards své dokonalé křivky všem předvedla, ovšem ve vší počestnosti. Vsadila na černé těsné šaty s rafinovaným průstřihem vedoucím vpředu od ramene až k pupíku a vzadu přes celá záda až na bok. Asymetricky střižené šaty z dílny Julian Macdonald jí padly jako ulité.

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz
  • Jessica Alba (35)

    Dvojnásobná maminka Jessica Alba je snad den ode dne krásnější. V New Yorku byla minulý týden spatřena v nápadných růžových šatech, které odhalí i ten nejdrobnější nedostatek. Jessica jasně ukázala, že ona opravdu žádný nemá, vypadala totiž fantasticky. Snad jen ty metalické sandálky nemusely mít tak vysokou platformu, jaká je typická spíše pro zpěvačku Lady Gaga nebo tanečnici u tyče.

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
  • Serena Williams (34)

    Tenisová jednička Serena Williams na kurtu většinou působí nežensky. Přesto se stala tváří sexy sportovních podprsenek značky Berlei. V jednom z kousků dorazila tenistka i na promo akci do obchodního domu v New Yorku a vyrazila všem dech. Růžová podprsenka perfektně vynikla v kombinaci s bílým kostýmkem. Sukně navíc byla ozdobena šněrováním, které je aktuálně největším hitem. Jsme opravdu příjemně překvapené!

    Serena Williams
    Autor: profimedia.cz
  • Beyoncé (34)

    Zpěvačka Beyoncé ovládla ceny MTV nejen osmi výhrami z celkových jedenácti nominací, ale také pompézními šaty, díky kterým byla naprosto nepřehlédnutelná. Velkolepá róba od italského návrháře Francesca Scognamiglia byla velmi odvážná a dokonale kopírovala zpěvaččiny křivky. Aplikace z peří by pro mnoho příležitostí mohla být příliš, ale tentokrát se opravdu hodila.

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.