Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dcera Cindy Crawford je v modelingu úspěšnější než její matka

26. srpna 2016 | 06:00

Cindy Crawford je bezesporu jednou z nejúspěšnějších modelek všech dob. A zdá se, že její dcera bude kráčet v jejích šlépějích. Nebo na to půjde po svém a bude se jí dařit ještě více? 

Kaie Gerber, dceři Cindy Crawford, se podařilo v modelingové kariéře předstihnout svou veleúspěšnou matku. Ve čtrnácti letech nafotila vlastní titulní stranu. Cindy takto debutovala "až" v 16 letech.

Kaia zdobí titulní stranu amerického magazínu POP a je radostí bez sebe. Dle jejích slov byl modeling vždy jejím snem. Svůj sen si pomalu, ale jistě začala plnit už před čtyřmi lety, kdy pózovala pro Versace. Ještě více zaujala potom titulní stranou společnou se Cindy, a to pro Vogue. Slova chvály se na okatou krásku snášela ze všech stran!

Cindy s Kaiou na titulce Vogue!
Autor: Instagram.com

Není to ale nic překvapujícího, geny zdědila více než dobré a její matka jí jistě předala spoustu cenných rad  a zkušeností, které za svou modelingovou kariéru nasbírala. Kaia prý vždy doufala, že se jí podaří v modelingu prorazit, ale rozhodně nečekala, že už takhle brzo. "Stále jsem z toho v šoku," říká. A Kaia se má na co těšit, po focení pro magazín POP jeho šéfredaktorka prohlásila, že do pěti let bude nejúspěšnější modelkou na světě...

Cindy Crawford (50) je už 18 let vdaná za Rande Gerbera (54), se kterým má Kaiu a ještě syna Presleyho (16). Ten se v modelingu už také několikrát uplatnil. Jablko nepadá daleko od stromu!

Video se připravuje ...
Cindy Crawford v reklamě na Pepsi (1992) • VIDEO: Youtube.com

Autor: luh