Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Proč vypadá Kate Hudson tak skvěle? Snídá kafe a zeleninovou šťávu, nejí maso ani lepek

24. února 2016 | 06:00

Herečka Kate Hudson je zkrátka půvabná. V člověku mimoděk vzbuzuje touhu vypadat podobně. Jak to dělá?  Svěřila se magazíénu Self.com, zatímco svými fotografiemi plní sociální síť Instagram. 

Sice se říká, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne, ale to neplatí pro Kate Hudson. Patří mezi ty šťastlivce, kteří se ráno nebudí hladoví jako lvi, takže většinou nesnídá.  Rána začíná hrnkem kávy a zeleným džusem, pak následuje cvičení – obvykle kolo, běh nebo pilates – a po cvičení přichází na řadu proteinový nápoj.  

...
Autor: Instagram

Její jídelníček je takový chemický experiment, snaží se totiž vyhýbat se potravinám, které překyselují organismus. Šedesát až osmdesát procent kalorií, které přijímá, pochází z tofu, oříšků, ovoce a zeleniny. Naprosto odmítá maso, mléčné výrobky a lepek, snaží se také kontrolovat příjem cukrů.

...
Autor: Instagram

Po každém cvičení následuje proteinový shake, k obědu si nejčastěji dává salát a později odpoledne ještě malou svačinku před večeří. Snaží se jíst pravidelně pětkrát denně. To ale neznamená, že je na dietě neustále. Když má chuť vyrazit si do restaurace a dát si něco opravdu dobrého, tak to prostě udělá. I ona si totiž občas potřebuje zahřešit. Jednou za čas si tak pochutná na pizze Hawai nebo bezlepkových makaronech se sýrem.

Video se připravuje ...
Podívejte se na záběry ze zákulisí, když Kate Hudson a Lucy Liu dabovaly animovaný snímek Kung Fu Panda. • VIDEO: youtube