Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpěvačka Kelly Clarkson ukázala špeky v krajkových šatech! Proč pořád tloustne?

23. června 2015 | 06:00

Výherkyně pěvecké soutěže American Idol z roku 2002 měla vždy s váhou problémy a s jojo efektem jsou už staří známí. Jak zakrýt kilogramy navíc, to se však ani po letech nenaučila. Posuďte sami!

Zpěvačka je od roku 2013 provdaná za Brandona Blackstocka a minulý rok v červnu se jim narodila dcera River Rose. Novopečení rodiče zažívali nejkrásnější období. O minulých Vánocích médii prolétla zpráva, že ji manžel podvádí. Kelly však označila tyto zprávy za pomluvy a na svém Twitteru napsala, že jim to skvěle klape.

Partnerská krize tedy důvodem jejího současného přibírání na váze nebude. Ale na svém posledním vystoupení předvedla, že má za posledních pár měsíců zase několik kilogramů navíc. Jejímu kyprému tělu ještě přihoršily bílé krajkové šaty, které na všechny nedokonalosti ještě více upozornily. Kam mladá zpěvačka nechá ručičku váhy zajít?

Kelly Clarkson při vystoupení.
Autor: Profimedia.cz

Její postava byla už několikrát terčem kritiky. "Nejsem posedlá svou váhou, možná proto s tím má většina lidí takový problém," říká na svou obranu. Také se nechala slyšet, že někdo má hubenou postavu a rychlý metabolismus jednoduše od přírody, ale to rozhodně není její případ. A diety prý držet nehodlá!

Kritiky si nevšímá. Před nedávnem vydala nové album Piece by Piece a užívá si kariéru a rodinu. S manželem údajně přemýšlí o dalším přírůstku, ale nyní má před sebou od začátku července turné, tudíž si malá River bude muset na sourozence ještě počkat.

Kelly Clarkson je už jako kulička.
Autor: Profimedia.cz
Kelly Clarkson v době, kdy se o svou váhu zajímala.
Autor: profimedia.cz

 

Autor: red