Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Cindy Crawford žárlí na svou dceru! Chce vrátit čas a mít zpátky své sexy tělo

14. března 2012 | 12:57

Podoba supermodelky a její dcerky je ohromující. Kaia Gerber svou maminku prostě nezapře. Topmodelka osmdesátých let, Cindy Crawford (46), je na svou dceru, začínající modelku pyšná, ale přiznává: "Trošku žárlím!"

Na otázku, zda-li se Cindy bojí stárnutí, odpovídá: "Ale prosím vás! Jsem obyčejná žena jako každá jiná. Mám své dny: špatné i dobré. Ale stárnutí je přirozený proces a já jsem na něj připravená."

Chci to zpátky!

Zatímco říká, že miluje svůj život, a je vděčná za svou rodinu, dodává: "Dívám se na svou dceru a myslím si: ''Máš moje staré tělo a chci ho zpátky! Máš mé staré nohy, chci je zpátky! Máš mé vlasy, které jsem mívala jako mladá, chci je zpátky!''

Cindy se sice stýská po dobách, kdy její tělo bylo mladé a pružné, ale nezoufá: "Čím spokojenější je člověk ve svém životě, tím snadněji přijímá i to, co přirozeně přichází. Třeba stárnutí."

Desetiletá modelka

V loňském roce způsobila Cindyina dcera Kaia obrovský rozruch, když fotila kampaň pro módní dům Versace. Tehdy jí bylo totiž pouhých deset let. Její slavná maminka ji ovšem hájí: "Není to přece nic špatného. Neměla na sobě ani žádný make-up a působila přirozeně. Cestou domů mi v autě povídá, "Bylo to docela náročné."

"Nakonec to ale byla dobrá zkušenost, protože viděla, jaké to je. Že je to sice dobrá práce, která ji bavila, ale také velmi těžká."

Bez prachů z postele nelez

Cindy bylo pouhých šestnáct let, když ji objevila agentura Elite Model. O rok později ji už zastupovala. Stala se jednou ze supermodelek, dominujících v osmdesátých letech. Za méně jak deset tisíc dolarů odmítala vylézt z postele.

Autor: ema