Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jessica Alba o mateřství: Zničilo mi tělo!

13. července 2011 | 16:08

Hollywoodská herečka Jessica Alba (29) čeká s aistentem producenta Cashem Warrenem druhé dítě. Už mají tříletou dceru Honor. Mateřství si užívá a považuje ho za zázrak, na druhou stranu ale přiznala, že supertělo, které měla před tím, než se stala matkou, a které jí mohla leckterá žena závidět, už nikdy nezíská zpět.

"Viděla jsem, jak je neuvěřitelné a úžasné být ženou a dát nový život. Je to velká věda," svěřila se nejnovějšímu vydání magazínu Allure. Přiznala ale také, že jí mateřství navždy změnilo tělo:

"Už se mi nepodařilo dostat se na váhu, kterou jsem měla před Honor. Tělo je prostě úplně jiné. Mateřství je zázrak, ale původní vzhled už nikdy nezískáte zpět. Pokud nejste Gisele," řekla se smíchem herečka narážejíc na superštíhlou modelku Gisele Bündchen, která i po porodu syna vypadá stále se stejně.

Čím starší, tím lepší

Jessice bude zanedlouho třicet let, což nebere jako kaz na kráse. "Člověk je podle mě kompletnější. I role se píšou pro ženy třicátnice, či hodně mladé holky, ale co s těmi, co jsou věkově mezi?" ptala se sama sebe Alba.

"Někde jsem se dozvěděla, že jsem kariérně zabodovala před pár lety a tím jsem skončila. Já si naopak myslím, že už se budu jen lepšit," uzavřela sebevědomě herečka.

Autor: INT, mivr