Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Suri, třes se, teď budu módní ikona já!

15. března 2011 | 11:18

Dvouletá dcera herečky Jessicy Alby (29) Honor se pravděpodobně pomalu ale jistě stává módní ikonou dětí Hollywoodu. Šlape tak na paty čtyřleté Suri Cruise, která zatím suverénně drží přední příčku nejlépe oblékaného slavného dítěte.

Roztomilá Honor se na veřejnosti objevuje se svou nyní podruhé těhotnou maminkou Jessicou Albou docela často a pokaždé je stylově oblečená. Naposledy si spolu vyšly na oběd do Le Pain Quotidien v Beverly Hills.

A dvouletá Honor za ten den vystřídala dokonce dvě kombinace hadříků! Nejprve si vzala fuchsiové šatičky, ty potom vyměnila za béžový květinový topík. Ukázala se tak i jako pravá módní znalkyně, protože předvedla snadnou kombinatoriku. Základ měly totiž oba modely stejný - džínové minikraťásky doplněné stříbrnými balerínkami a čelenkou. V obou outfitech vypadala úchvatně.

Dcera herců Toma Cruise a Katie Holmes Suri, která vládne dětskému světu módy, by se tedy měla asi začít bát o svou pozici. Teď si rozhodně nemůže dovolit udělat nějakou módní chybu, nebo ji o dva roky mladší Honor převálcuje a svrhne z pomyslného trůnu královny stylu!

Autor: mivr, Klena