Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Žárlivá scéna i zdravotní kolaps!

  • Tereza Jordánová
    29. května 2017 | 13:21

    Tento týden se budou v Ulici řešit především partnerské vztahy. Dvě z postav nám předvedou, že svým konkurentkám v lásce a štěstí rozhodně nechtějí dát žádnou šanci. Anču se Simonou zase čekají velké životní zkoušky.

  • Alena žárlí

    Všichni si mysleli, že napětí mezi Alenou a Terezou je už pryč. Jenže tento týden se stane něco, co opět rozvíří vody. Alena totiž začne Davida a Terezu mnohem víc pozorovat a čím dál méně se jí bude líbit jejich speciální vztah. Dokonce začne na Terezu žárlit a samozřejmě si to nenechá pro sebe. Nechá si to Tereza líbit? A jak na to zareaguje David?

    Alena
    Autor: TV Nova

  • Denisa má konkurenci

    Adrianě je ambiciózní Robert hodně sympatický a na jeho udičku se chytla téměř ihned. To ovšem ještě neví, že Robert má už čtvrt roku poměr s Denisou Mastnou, která je sice o několik let starší, ale rozhodně se svého "zajíčka" nehodlá vzdát. A tak Adrianě udělí pořádnou lekci. Jak Adriana zareaguje? A nelekne se Robert, když si uvědomí, že Denisa jejich vztah bere trochu vážněji než on?

    Připomeňte si, jak Světlana nachytala Denisu s Robertem ve své kanceláři:

    Video se připravuje ...
    Světlana načape Denisu a Roberta na radnici! • VIDEO: TV Nova
  • Velká zkouška pro Anču

    Anička trpí psychickou poruchou, kterou u ní vyvolalo Bedřichovo přiznání k nevěře a nemanželskému dítěti. Bere léky, chodí na terapie a snaží se zase začít fungovat a užívat si života. Bedřich si navíc každý den uvědomuje, jak moc Anču miluje, a ví, že chce zůstat s ní. Aniččin stav se sice pomalu lepší, ale tento týden ji čeká opravdu velká zkouška. Setká se totiž s těhotnou Jindrou. Jaké to bude mít následky?

    Připomeňte si, jak se Anička dozvěděla, že Béda čeká dítě s Jindrou:

    Video se připravuje ...
    Béda se přizná Anče, že čeká s Jindrou dítě • VIDEO: TV Nova

  • Se Simonou je zle

    Simona už dvakrát zkolabovala, ale Rudolf o tom stále nemá ani ponětí. Plní si totiž svůj celoživotní sen s klubem veteránů a Simona mu nechce jeho dovolenou v Normandii kazit. Kvůli ní musí Rudovi lhát nejenom brácha Tonda, ale i Mirka, Lumír a Jitka. Jenže tento týden půjde opravdu do tuhého. Simona znovu zkolabuje a tentokrát to bude opravdu vážné. Okamžitě pro ni přijede sanitka a odveze ji do nemocnice. Jak vážné to se Simonou je? A co všechno její zdravotní kolaps rozpoutá?

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.