Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Co se bude dít v Ulici? Překvapivá žádost o ruku i děsivé špehování!

  • Tony udělá něco, z čeho bude opravdu mrazit!
    13. února 2017 | 08:15

    Koncem měsíce si hned několik vztahů projde těžkou zkouškou. Do těžkých situací se dostanou nejen partnerské dvojice, ale i přátelské a rodinné. U koho to bude pořádně bouřit? 

  • David na křižovatce

    David je do Aleny zamilovaný a zatím má stále nasazené růžové brýle, kvůli kterým leccos přehlíží. Brzy se to mezi nimi ale pořádně vyostří. Alena začne Davida tlačit ke změně práce a to se nebude líbit ani jemu, ani Tereze. Učení na gymnáziu ho baví a nad jiným zaměstnáním nikdy nepřemýšlel. Díky Aleně se mu ale naskytne příležitost, kterou by podle ní měl, jak se říká, chytit za pačesy. Nechá se David zmanipulovat svou přítelkyní? A jak na celou situaci zareaguje Tereza?

    David Kučera je Terezin kolega z gymnázia. Nedávno se rozešel s přítelkyní a s Terezou si velmi dobře rozumí. Skončí nakonec spolu?
    Autor: TV Nova
  • Radčino tajemství

    Martin a Veronika už nepochybují o tom, že Radka je kleptomanka. Josefovi to zatím neřekli, ale oba jsou přesvědčení o tom, že by mu to jeho žena měla co nejdříve přiznat. V nemocnici, kde Radka a nově i Martin pracují, naberou události takový spád, že jim nezbude nic jiného než si o Radčině nemoci s dědou konečně promluvit. Situace bude tentokrát tak vážná, že jen Josef zvládne Radku přesvědčit, aby vrátila to, co ukradla, a to dříve, než to celé začne vyšetřovat policie. Se vztahy v rodině Maléřových to hodně zamíchá. 

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova
  • Otova žádost o ruku

    Hedvika se před víkendem dozvěděla o Otově podrazu a definitivně s ním skončila. Ten se ale nechce své přítelkyně, které sice vědomě házel klacky pod nohy, vzdát a rozhodne se pořádně zabojovat. A tak se můžeme těšit na žádost o ruku. Jak ale známe Otu, rozhodně to nebude žádná velká romantika. Spíš jen souhra náhod s překvapivým koncem. 

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova
  • Tony šlápne vedle

    Jirka Herman dal Tonymu jasně najevo, ať si s Digi nedělá žádné naděje a drží se zpátky. Jenže Tony si zkrátka nemůže pomoct. Brzy udělá něco, z čeho naskakuje husí kůže. V noci se vplíží k Digi do bytu a bude ji pozorovat, jak spí. Jeho noční akce ovšem nezůstane bez svědků. Julča se totiž vzbudí a poprosí Tonyho o sklenici vody. Co ráno řekne mámě? Bude jí Digi věřit, že byl Tony u nich v bytě, nebo si bude myslet, že se dceři jen něco zdálo?

    Tony udělá něco, z čeho bude opravdu mrazit!
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.