Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Jessica Biel ukázala, že béžový kabát není nuda

18. ledna 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Trendové boty a mikinu s nápisem si oblékla herečka Jessica Biel (35).

Jessica Biel není jen herečkou, ale také podnikatelkou, vlastní totiž restauraci Au Fudge v Hollywoodu. Do ní se vydala ve slušivém outfitu.

Jak vidíte, béžový kabát nemusí být nuda a rozhodně se nehodí jen do elegantních outfitů. Velmi trendy bude působit s mikinou a s hravými botami s vyšívanými květinami.

Buďte jako Jessica Biel

Asi každá z nás má jednoduchý béžový kabátek, který se hodí zkrátka ke všemu. Pokud chcete být stylová, oblékněte pod něj volnější džíny a mikinu s nápisem. Celý outfit osvěžte botami s výšivkami a nemusíte jen těmi s volnou patou, ve kterých by vám teď byla ještě zima. Potisk seženete i na uzavřených kotníkových botách i kozačkách. Ty nyní seženete ve slevách!

Jessica Biel
Autor: profimedia.cz
Kabát: Zoot, 1599 Kč, boty: Mango, 1699 Kč, mikina: Zoot, 539 Kč, džíny: Lindex, 999 Kč, kabelka: F&F, 699 Kč, brýle: Zoot, 359 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Další outfity této herečky můžete vidět ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/ gs2010z/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová