Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Tereza Kerndlová oblékla myší kožíšek, přesto zazářila

4. ledna 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zamilujte si kožíšky jako Tereza Kerndlová (31).

U příležitosti premiéry nového filmu Špindl, která se konala v Praze, nechyběla ani Tereza Kerndlová. Oblékla se při tom do šedého modelu, ve kterém navzdory barvě rozhodně nezapadla.

Šedý svetr s hvězdičkami, šedý kožíšek, černé koženkové kalhoty a výrazná metalická kabelka tvoří parádní čtyřku. Šedou Tereza ještě rozzářila fuchsiovou rtěnkou, která je skvělou součástí outfitu.

Buďte jako Tereza Kerndlová

Ano, letos letí barevné kožíšky, pokud si však netroufáte na nějakou výraznou barvu, co takhle šedý? S ním uděláte stejnou parádu a zima vám rozhodně nebude. Ladit ho můžete s nejrůznějšími barvami, ale také s černou a šedou. Skvěle bude vypadat i s metalickými kousky jako třeba s metalickou kabelkou.

Tereza Kerndlová
Autor: profimedia.cz
Kožíšek: Topshop, info o ceně v obchodě, kalhoty: Stradivarius, 549 Kč, svetr: H&M, 999 Kč, boty: Zoot, 1399 Kč, kabelka: Zoot, 849 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Podívejte se na video, kde Tereza Kerndlová mluví o své kráse:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adama Balažovič

Autor: Markéta Tošnarová