Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

6 typů šatů, které vám nesmějí v šatníku chybět!

Video se připravuje ...
6 typů šatů, které musíte mít ve svém šatníku
VIDEO: Adam Balažovič
22. srpna 2016 | 06:00

Nemusíte mít skříň nacpanou k prasknutí, stačí v ní mít kousky, které nikdy nevyjdou z módy a které můžete nosit téměř ke každé příležitosti. Pokud máte ráda šaty, pak právě pro vás je toto módní video, ve kterém vám ukážeme, že vám stačí jen šest typů šatů.

Mezi šaty, které by vám neměly chybět, rozhodně patří ty na denní nošení, které musí být především pohodlné. To znamená, že by měly být volnějšího střihu a oblíbené délky a barvy. Vedle nich by měly ve skříni viset také jednobarevné látkové šaty, které jsou aktuálně obrovským hitem. Absolutní nutností jsou samozřejmě také klasické pouzdrovky. Pokud jsou pro vás ty černé příliš fádní, vsaďte na jiné barevné provedení nebo nápadnou aplikaci, která je oživí.

Do šestice zásadních šatů patří také ty se špagetovými ramínky. Možná vám přijde, že jsou pouze letní záležitostí, ale není to pravda. Skvěle vypadají třeba i přes tričko nebo rolák. Součástí vašeho šatníku by měly být i jedny nápadné koktejlky, které sice neunosíte denně, ale rozhodně se vám ve skříni neztratí. A na závěr nesmíme zapomenout ani na svetrové šaty, díky kterým můžete v zimě alespoň na chvíli odložit kalhoty. Svetrové šaty totiž vypadají perfektně s punčocháčemi a kozačkami.