Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Helena Konarovská radí, jaké plavky si letos vybrat!

Video se připravuje ...
Helena Konarovská radí, které plavky si letos pořídit
VIDEO: Adam Balažovič
27. června 2016 | 06:00

Vybrat si plavky není nic jednoduchého. Podle podprsenkové guru Heleny Konarovské je nejdůležitější pořídit si takové, ve kterých se cítíte sexy a pohodlně. Až na druhém místě stojí aktuální trendy.

"Trendy jsou pro život ženy velmi důležité, ale vždy si pořizujte střihy, které jsou vám pohodlné a v nichž se cítíte dobře," začíná Helena Konarovská. Plavky by podle ní měly být především barevné. Můžete si vybrat, jestli zvolíte jednu výraznou barvu nebo třeba geometrický či velmi módní květinový vzor. Plavky s květinovým potiskem nemusí být vždy v křiklavých barvách, pokud dáváte přednost tlumeným odstínům, sáhněte rozhodně po nich!

Pokud dáváte před válením u vody přednost něčemu aktivnějšímu, letošní trendy vám hrají do karet. Většina výrobců se totiž letos zaměřila na praktické plavky, ve kterých můžete běhat, hrát volejbal nebo třeba surfovat. Takové plavky byly dřív velmi jednoduché a nezajímavé. Dnes je to úplně jinak. Seženete barevné sportovní plavky s nejrůznějšími ozdobnými aplikacemi, díky kterým se stanete královnou celé pláže.

"Nesmíme zapomenout ani na klasiku v podobě trojúhelníčkových plavek," doplňuje odbornice. Ty mají v oblibě jak ženy s malými prsy, které díky výztuži košíčků získají větší ňadra, tak také ženy s velkými ňadry, které sáhnou po plavkách s pevným objemem, tenkou výztuží a širšími ramínky.