Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní hit letošního podzimu: Hřejivé prošívané bundy!

12. října 2015 | 06:00

Velmi krátké babí léto už vystřídaly nízké podzimní teploty a plískanice. V džínové nebo kožené bundičce už vám pravděpodobně bude zima, a proto je pravý čas pořídit si zbrusu nový vršek, který vás zahřeje. Na zimní kabáty a péřové bundy je zatím brzo. Nejlepší volbou jsou prošívané bundičky.

Jakou bundu si obléknout, když v kožených křivácích a trenčkotech je zima, ale na zimní kabáty a péřové bundy je ještě brzo? Nejlepší volbou jsou prošívané bundičky, které jsou právě teď absolutním módním hitem!

Jsou nejen trendy, ale i vás zahřejí, a správné střihy dokonce vytvarují siluetu. Rozhodně se nemusíte bát, že vám přidají kilogramy navíc jako například prošívané zimní bundy, které sice hřejí jako kamínka, ale udělají z vás sněhuláka.

Kterou si vybrat?

www.zoot.cz, 1379 Kč
Autor: PP

Pokud si potrpíte na prodloužené bundy, které chrání před chladem i spodní čast zad, rozhodně máte z čeho vybírat. Prošívanou bundičku ale pořídíte klidně i v módním zkráceném střihu, takže si na své přijde opravdu každá z vás.

Nejčastěji pravděpodobně narazíte na klasická podzimní barevná provedení – černá, vínová, béžová a tmavě modrá. Když ale pořádně zapátráte, můžete objevit i nevšední stříbrné, pudrově růžové nebo zářivě červené bundičky, ve kterých vás rozhodně nikdo nepřehlédne.

Koupě prošívané bundy vás příliš stát nebude. Nejčastěji za ni zaplatíte kolem tisícovky. A protože jen tak z módy nevyjdou, určitě ji unosíte i v příští sezoně!

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...
Prošívané bundičky zaplavily obchody s módou! • VIDEO: Gabi Röhrichová