Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Povinný kousek ve vašem šatníku? Ležérní blejzr, který maskuje bříško

4. října 2015 | 06:00

Klasické sako by ve vašem šatníku rozhodně nemělo chybět. Letos na podzim byste mu však měla pořídit "parťáka" – ležérní blejzr s maxiklopami, který si zkrátka zamilujete. Vypadá totiž skvěle a zvládne zamaskovat větší bříško.

Tvaruje postavu

Stylový blejzr poznáte tak, že nemá zapínání. Také ho charakterizují velké klopy, které si můžete různě přehazovat přes sebe, a vytvořit tak saku pokaždé jiný vzhled. Skvěle také vypadá, když sáčko ozdobíte tenkým páskem, a vytvarujete si tak pas a boky.

Nemusíte se bát, že by vám velké klopy a volné sako opticky přidaly kilogramy, tento kousek totiž sluší a lichotí úplně všem ženám bez rozdílu věku nebo postavy.

Jaký si vybrat?

Vybírat můžete ze všemožných kousků. Některé sahají jen do pasu, jiné zase klidně až do půli stehen. Záleží jen na vás, ve kterém střihu se budete cítit lépe. Z barev samozřejmě nejčastěji narazíte na černou, ale seženete i béžové, hnědé, modré nebo červené kousky, ve kterých budete nepřehlédnutelná.

Ležérní blejzr je sám o sobě tak nápadný a originální, že k němu nemusíte vymýšlet žádné módní kreace. Stačí džíny, jednobarevné tričko a je to! Blejzr vyčaruje z obyčejného modelu nevšední záležitost.

Kam vyrazit na nákupy? Inspirujte se v naší fotogalerii!