Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Móda do kempu: I pod stanem můžete být trendy!

  • 1. srpna 2014 | 06:00

    Plánujete v druhé půlce prázdnin vyrazit s rodinou či přáteli do kempu, sjíždět vodu nebo navštívit hudební festival? Z dovolené pod stanem a v chatičkách rozhodně nemusíte mít strach, protože i tam můžete být trendy a šik. Poradíme vám, které módní kousky si rozhodně musíte přibalit s sebou.

  • Na festival

     

    Letní hudební festivaly milují ženy i muži různých věkových kategorií. Pokud se na nějaký takový v druhé polovině prázdnin chystáte, rozhodně si nezapomeňte přibalit maxi sukni z lehkého šifónu, který se nemačká. Sukně tak bude i po dvou dnech pohození ve stanu vypadat perfektně. Pak už jen stačí mít vždy po ruce černé tílko, které v tašce ani stanu nezabere žádné místo, praktickou ale stylovou kabelku přes rameno a náhrdelník, který outfitu dodá šmrnc. Až se budete chystat vyrazit z kempu do areálu, nezapomeňte na svetřík, který se vám večer bude rozhodně hodit.

    Na festival
    Autor: archiv firem
  • Do chatiček

     

    Jezdíte pravidelně každé léto s rodinou nebo přáteli na Slapy či Mácháč do kempu, kde bydlíte sice v malých, ale kouzelných chatičkách? Pak si rozhodně nezapomeňte přibalit pohodlné a trendy "pyžamové" kalhoty, které vás u táboráku či sezení u chatičky ochrání před chladem i otravných hmyzem a navíc jsou prudce moderní. Skvěle vypadají v kombinaci s lehkou halenkou a pohodlnými sandálky.

    Do chatiček
    Autor: archiv firem
  • Na vodu

     

    Sjíždění vody na kánoích a raftu je rok od roku populárnější. Ale co si zabalit s sebou, abyste měla co nejméně věcí, které jsou pohodlné a ve stanu se nepomačkají? Jasnou volbou jsou džínové šortky, námořnické tričko a sladěné plátěné kecky, se kterými můžete klidně i do vody, protože uschnou raz dva. Další nutností je slaměný klobouček a samozřejmě i deštník, obojí vás ochrání jak proti slunečním paprskům, tak proti dešti.

    Na vodu
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, kemp, stan, chatička, prázdniny, léto
Diskuse ke článku
.