Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Móda podle hollywoodských legend: Je libo kabát, jaký nosila Sopfia Loren?

  • Móda podle hollywoodských legend.
    31. srpna 2014 | 06:00

    V módním světě platí pravidlo, co už bylo jednou trendy, zanedlouho bude opět v kurzu. My jsme pro vás našly oblečení hollywoodských hereckých legend, kterým se dnes inspirují přední světová návrháři i celebrity.

  • Katharine Hepburn

     

    Legendární americká herečka měla velmi vytříbený módní vkus. Ve splývavých šatech s originálním zdobením a dlouhými rukávy byla naprosto neodolatelná. Zhruba o 70 let později si podobné šaty nechala ušít top modelka Karolína Kurková. Těsně poté se róbou Katharine Hepburn inspirovali i světoví návrháři Ralph Lauren a Elie Saab. Originál je však jen jeden!

    Móda podle hollywoodských legend.
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
  • Sofia Loren

     

    Italská filmová hvězda byla v 50. a 60. letech také módní ikonou. Tehdy se jejím šatníkem inspirovaly ženy po celém světě. Dnes se jím inspirují přední módní návrháři. Například na přehlídce Chanel Podzim/Zima 2014 nechyběl oversized kabát, který tehdy právě Sofia přivedla do módy.

    Móda podle hollywoodských legend.
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
  • Audrey Hepburn

     

    Britská legendární herečka Audrey Hepburn dávala přednost elegantnímu, ženskému, ale přesto hravému módnímu stylu. Na fotografii staré 60 let má na sobě klasickou bílou halenku, na kterou ženy nedají dopustit i dnes a veselé pruhované kalhoty, které se letos vrátily opět do módy. (Prodává například Asos.com)

    Móda podle hollywoodských legend.
    Autor: profimedia.cz, archiv firem

Diskuse ke článku
.