Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak na to: Sukně na 3 způsoby. Odhoďte nudu, dodejte šmrnc!

6. dubna 2012 | 08:11

Sukně jsou výsadou nás žen. Na rozdíl třeba od džínových kalhot. Jak je rády nosíte? S podpatky, nebo balerínkami? A víte, že stylově na to můžete jít i s keckami?

Už mě doopravdy rozčiluje jedna věc. Na českých ulicích se na to už nemůžu dívat. Mladé dívky i zralé ženy (ne všechny, samozřejmě) "narvané" převážně v džínové mini sukni, silonkách tělové barvy, ve kterých jim vykukuje z pod sukně velmi sexy "nohavička", a k tomu balerínky s otevřenou špičkou. DĚS BĚS! Milé dámy, vneste do našich ulic trošku stylu. Vždyť sukně jsou nejen dámským potěšením. Určitě se rádo potěší i nejedno pánské oko.

Konec nudě! Nebo to možná vidím příliš rudě...

sukně2
Autor: Archiv firem

I se zdánlivě usedlou a šik sukní můžete udělat díru do světa, když k ní obujete správně zvolené kecky. Pro tuto příležitost jsem vybrala béžovou sukni nad kolena s výrazným červeným lemem. K ní bez rozpaků obyčejné tričko, na rameno krásnou červenou kabeličku a na nohy? Metalické kecky. Abyste dosáhla maximálního stylu, doporučuji kabátek velbloudí barvy a čelenku s jelínkem. Pro odvážné dámy je tu varianta s džínovou bundou s cvočky. Prosím zkuste to, budu vás na ulicích obdivovat!

Je potřeba podporovat eleganci!

sukně1
Autor: Archiv firem

Mám tu něco i pro elegantní dámy. Je jedno, jestli vám je dvacet, padesát, nebo sto let, ale ctít eleganci je třeba. Takto můžete sladit sukni například do práce, či na schůzku. Sukně má na rozdíl od kraťasů tu výhodu, že je vzdušná, a pokud je i dostatečně dlouhá, nenechá jediný mužský pohled chladným. Ono více je někdy lepší než méně. Čím delší sukně, tím větší prostor pro představivost. Červeno-černo-bílou klasiku snad netřeba představovat. Prostě jen: "Jděte do ní!"

Nosíte ráda sukně?
28,9%
71,1%
Děkujeme za Váš hlas!
1215 hlasů
2984 hlasů

Barevný koktejl, kterým se (bohužel)neopijete

zelená
Autor: Archiv firem

Barevné kombinace mě hrozně baví. Především, pokud jsou podány s elegancí a nadhledem. Strohost tohoto barevného mixu rozbijete vhodnými vychytávkami. Já jsem vybrala vtipnou želvu na krk, kterou stoprocentně nikdo nepřehlédne! Místo "šteklí" můžete klidně obout i balerínky v zelené, bílé, nebo žluté barvě. Ostatně nezkazíte nic, i když budou třeba fialové. Je ale vždy třeba vše sladit s vhodnými doplňky. Co si budeme povídat. Žen, které se oblékají jak od kolotočů, máme i tak na ulicích víc než dost.

Vyberte si v naší fotogalerii!

Autor: Eva Dvořáková, Klena