Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nalakujte si dokonalé nehty, jaké nosí i Katy Perry? Víme, jak na to!

12. dubna 2012 | 06:21

Už jste slyšeli o pukajícím laku, který na vašich nehtech vytvoří jemné prasklinky? Nebo o tom, jak lak nakapete do vody, vytvoříte obrazek, a ten pak prostě vtisknete na nehty? Ne? Pak je tento článek určen právě vám.

Ženské ruce jsou neustále pod drobnohledem, a to ať už mužů, nebo našich kamarádek a sokyň. Já si například své nehty už od útlého dětství koušu a strašlivě se za ně stydím. Jenže mi to nedá! Kdykoliv je nějaká příležitost, svoje ruce si "strčím" do pusy a hryžu. Nejde to prostě ovládnout. 

Puníkaté nehtíky také zaujmou
Autor: whitneyport.celebuzz.com

V posledních letech jsem ale přišla na to, co mi pomůže. Po nespočetně mnoho aplikacích umělých a gelových nehtů jsem to vzdala, a začala jsem si vymýšlet různé nehtové designy. 

Podívejte se na neuvěřitelné video, jak se dá pomocí laku a vody vytvořit unikátní vzor!

Video se připravuje ...
Jak si vytvořit unikátní vzor pomocí vody? • VIDEO: Youtube.com, hudba: Kevin MacLeod

Chtěla bych podotknout, že neumím nakreslit ani psa, nebo domeček, ale v abstraktním směru jsem našla celkem zajímavé vyžití. A hlavně, co se malého "pláténka", jako jsou právě nehty, týče.

Nehty nalakované na berušku
Autor: nail-art-ideas.info

Nicméně od té doby, co si lakuji nehty každý druhý den různými obrazci a všelijakými barvami, si je už nekoušu. Ovšem, když si je nenalakuji, zlozvyk je hned zpět a místo nehtů mám nevzhledné, krvácející paličky.

nehty nalakované na střídačku
Autor: fashion.allwomenstalk.com

Trendy, nebo vlastně spíš inspirace by vám mohla pomoci, pokud máte podobný problém jako já. Nebo minimálně vám poslouží jako předloha, pokud se ráda staráte o své drápky.

Preferujete klasickou, nebo extravagantní manikůru?
61,1%
38,9%
Děkujeme za Váš hlas!
11 hlasů
7 hlasů

Dnes už existují spousty druhů laků, od praskajícího, který si nalakujete na libovolný podkladový lak a on vám sám vytvoří patřičný vzor, až po magnetický, kde si pomocí magnetu můžete vytvořit krásné variace. Pro šikovnější z nás tu jsou speciální laky s tenkým štětečkem, se kterým se po pečlivém tréninku dají vytvořit například zvířecí vzory, puntíky, nebo nápisy.

Další zajímavé trendy najdete v galerii!

Autor: Eva Dvořáková