Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak na to: Buďte božská! Nalaďte se na modrou vlnu!

25. dubna 2012 | 06:00

Modrá je barva vody a vzduchu, nekonečného průzračného nebe. Je nejčastější barvou připisovanou bohům. Tato barva také symbolizuje něhu, věrnost, důvěru, oddanost a tradici. Máte ji rádi? My ano.

Pokud modrou barvu opravdu vroucně milujete a nemůžete bez ní žít, tak jste na správné adrese! I jednobarevné kombinace mohou být totiž šik a zábavné! 

Připravila jsem si pro vás tři varianty, jak se obléct od hlavy až k patě do barvy, která vás jen tak neomrzí.

NA PROCHÁZKU
Na procházku
Autor: Archiv firem

Se psem, do parku, na zmrzlinu s kamarádkou, na schůzku s přáteli. O víkendu nám sluníčko dá "co pro to", takže se můžete inspirovat touto koláží, a zkusit něco podobnéh. Zajímavé jsou hlavně kraťasy, které mají u kapes barevný ethno vzor. Stylová taška, do které se vejde úplně všechno, je pro nás ženy nezbytnost, pohodlné kecky a brýle s tmavými skly,k tajnému pozorování kolemjdoucích.

NA RANDE
Na rande
Autor: Archiv firem

Ólalá. Jak už jsem psala, modrá je barvou něhy, věrnosti a oddanosti. Tak se do ní "nacpěte" od hlavy k patě a donuťte tak nenásilně partnera, aby vás miloval! Elegantním, ale zato neotřelým šatům budou svědčit náušnice s peříčky a nádherné, stylové lodičky. Aby vám ale večer, až se budete muchlovat v parku nebyla zima, vezměte si raději s sebou vypasované sáčko. Pro případ, že by se situace v parku vymkla z rukou, do modré brašničky přibalte pepřový sprej.

NA DENNÍ NOŠENÍ
Na denní nošení
Autor: Archiv firem

Za dámičku můžete být i v 3/4 kalhotách. Pokud jdete zrovna na nějaké osobní pochůzky, do práce, nebo do školy, je pohodlí prioritou číslo jedna. Takže zapomeňme na kraťoučké sukně, malé kabelky a vysoké podpatky. Zajímavé balerínky, kalhoty s páskem, originální tričko, šátek tělové barvy, aby vás "neofouklo", nějakou tu bižuterii a je hotovo. Ani to nebolelo, že?

Zaujaly vás některé kousky a chtěla byste být jejich hrdou majitelkou? Podívejte se do naší galerie!

Autor: Eva Dvořáková