Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy přirozené, nebo ošklivě neupravené? Modelka se pyšní nejhuňatějším obočím

Video se připravuje ...
Tato modelka trumfla svým hustým obočím i malířku Fridu Kahlo
VIDEO: youtube.com/user/TheSophiahadji
13. září 2017 | 12:04

Může se vám to nelíbit, může se vám to hnusit, ale taková jsem já. To vzkazuje modelka Sophia Hadjipanteli všem, kteří píšou znechucené komentáře na její Instagram. Zde totiž prezentuje své přirozené obočí nejčastěji. A dá se říct, že díky tomu je Sophia považována za modelku s nejhuňatějším, jednolitým obočím vůbec. Jeho rozbujelostí trumfla i malířku Fridu Kahlo.

„Zkoušela jsem ho vytrhávat, zkoušela jsem ho barvit, upravovat a pak mi to došlo. To nejsem já,“ tvrdí jedenadvacetiletá kyperská modelka. Na Instagramu má desetitisíce fanoušků, kteří ji v její přirozené podobě podporují a obdivují její odvahu.

„Obočí jsem zdědila po své matce,“ tvrdí Sophia. „To ona mě i bratra od dětství nutila, abychom si přehnaný porost pečlivě vytrhávali a dbali o jeho tvar,“ pokračuje. Během dospívání ale zjistila, že se nechce podřizovat trendům, a na své výjimečnosti postavila kariéru modelky. Nikdy se nebála experimentovat s výstředními modely a neměla problémy s kontroverzními názory, což ji přivedlo k modelingu.

A hned od začátku kariéry sázela na svou odlišnost právě díky obočí. Na Instagramu najdete hashtag #UnibrowMovement neboli iniciativu na zpopularizování srostlého obočí, jehož je Sophia hlavní tváří. A i když jí většina fanoušků nechává pod fotkami obdivné komentáře, najde se i hromada nepřejících, kteří její obočí považují za otřesné.

„Neříkám, že takové obočí budu mít pořád. Možná že se za pět let podívám zpět a řeknu si, že to bylo cool , ale budu už jinde,“ uvažuje studentka marketingu. Zároveň ale tvrdí, že dokud ji lidé nepřijmou takovou, jaká je i s jejím přirozeným obočím, neposune se dál. To, co ji motivuje nejvíc, je totiž módní diktát, který určuje i takovou maličkost, jako je právě tvar obočí.

Autor: lch