Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIDEO: Jak snadno z denního líčení vytvořit hvězdu večírku

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
30. září 2016 | 09:32
Prezentace klienta |

Dekorativní kosmetika, pudry, stíny, rtěnky... Líčení je vášní téměř každé ženy a záhadou pro téměř každého muže. Správný make-up ale dokáže z obyčejné ženy vytvořit něžnou vílu a po setmění zase nebezpečnou famme fatale. Pojďme se podívat, jak nám v bezchybném líčení pomůže nová kosmetika trend IT UP od dm drogerie.

Nevinnost versus žena vamp

Líčením téměř každá z nás začíná svůj den. Jako zkušené ženy totiž víme, že na vzhledu záleží. Na to, jak se budeme po celý den cítit, má do určité míry vliv i náš vzhled. Výběru správného make-upu, pudru, řasenky a rtěnky proto věnujeme velkou pozornost. Obecně platí, že přes den bychom to s výrazným líčením neměly příliš přehánět.

přirozené denní líčení
Autor: David Háva

Novinka v dekorativní kosmetice trend IT UP ale bortí zaběhlé stereotypy. Přichází se širokou škálou barev, kterých se rozhodně nebojí! Pokud si samozřejmě netroufáte vyrazit do práce se zvýrazněnými rty, můžete využít bohatou nabídku nude odstínů, které nenásilně podtrhnou vaši přirozenou krásu. Odvážnější ženy a dívky mohou využít tmavších odstínů pro líčení očí i rtů a oslnit své kolegy smyslnými rty v rudé barvě. Jak dokazuje naše modelka, tak i křehká žena se pomocí kosmetiky trend IT UP může proměnit v neodolatelnou ženu vamp.

Doveďte váš styl k dokonalosti

Stále přemýšlíte, jak vyladit vaši vizáž? Vybarvěte vaše drápky. Lak na nehty je totiž drobným a přesto jedinečným módním doplňkem. Díky němu podtrhnete nejen vaše líčení, ale doplníte i váš outfit. Vašemu okolí bude jasné, kdo jste a jak se cítíte. Z bohaté palety barev laků trend IT UP si vybere každá žena, střídmá intelektuálka, která nechce vybočit z řady, i nespoutaná milovnice extravagance.

dramatické líčení ve stylu žena vamp
Autor: David Háva

trend IT UP podporuje osobitost ženy

S novu dm značkou trend IT UP nemusí ženy podléhat žádnému módnímu diktátu. Krása spočívá v individualitě a trend IT UP ženám nabízí možnost vytvořit si svůj vlastní, jedinečný styl. Široký výběr produktů doslova vybízí k tomu, stát se každý den někým jiným.  „Be a voice. Not an echo.“

Více informací o nové dekorativní kosmetice na webu: www.dm-drogeriemarkt.cz/trend-it-up