Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nalaďte si Rádio Bubble: první rádio k úklidu koupelny

29. září 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Taneční rádio, zpravodajské rádio nebo rádio s vážnou hudbou, to všechno už známe. Právě teď si ale můžete naladit rádio, které má úplně jiný úkol. Zpříjemnit chvíle při úklidu a vyhnat nudu z koupelny! Rádio Bubble je tady a přesně ví, jak udělat úklid zábavnějším.

Už nemusíte hledat na Youtube seznamy písniček nebo mít jako kulisu puštěnou televizi. Teď jenom stačí vzít mobil do koupelny, naladit www.radiobubble.cz a je to. Zdá se vám rádio specializované na chvíle úklidu divné? Zbytečné? Nemělo by!

Autor: JIKA

Z aktuálního průzkumu pro značku Jika totiž vyplynulo, že si rádio pouští k úklidu každá pátá žena. Úklid koupelny je v českých domácnostech totiž stále doménou žen. Když vezmeme v potaz, že každý den se koupelna uklízí ve 12 % domácností, několikrát týdně v 36 % a jednou týdně ve 43 % domácností, máme tu pořádně široké publikum, pro které je Rádio Bubble jako stvořené.

Speciální rádio musí mít i speciální programovou skladbu. Čeká vás Čistotéka, která nabízí široký výběr hudby od popu až po rap, protože muzika k úklidu prostě patří. Knihomolka se předvede s tím nejlepším a nejzábavnějším z populární české literatury. Aktuálně jsou na Rádiu Bubble připraveny k poslechu Deníček moderního fotra od Dominika Landsmana a fejetony Radky Třeštíkové. Zajímat by vás mohly i Mývalovy tipy, které poradí, jak zvládnout úklid levou zadní.

Autor: JIKA

Ve Filmové sprše kritik Kamil Fila zhodnotí, co stojí za vidění v kinech, a s Výletníkem naplánujete během úklidu parádní rodinný výlet. V Času na časák si virtuálně prolistujete aktuální čísla populárních časopisů, jako jsou Harper's Bazaar nebo Žena a život.

Brzy se začnou natáčet i rozhovory se známými osobnostmi pro pořad V Koupelně s… a v přípravě je i pořad plný vtipu a nadsázky nazvaný Od sucha k suchu.

Autor: JIKA

Vyzkoušejte, a pokud se přistihnete, že jste se při úklidu koupelny třeba jen trochu bavili, má Rádio Bubble splněno. A vy uklizeno. A o to tady jde!