Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Je i levná řasenka kvalitní?

25. dubna 2016 | 06:00
Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás! Co jsme testovaly tentokrát? Prodlužující řasenku, primer, tvářenku, lak na vlasy a krém na ruce a nehty!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Podívejte se na 10. díl, kde testuji pět kosmetických novinek:
Video se připravuje ...
10. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt

Jako první přišla na řadu prodlužující řasenka Maxi od značky Moje. Seženete ji za pouhých 79 Kč a už ji nebudete chtít dát z ruky. Já preferuji řasenky, které řasy natočí a zároveň prodlouží, tato to splňuje na jedničku. Neslepovala řasy a ani se netvořily žmolky.
Primer se používá jako základ pod make-up, aby déle vydržel a vypadal perfektně. Podkladová báze Dermalogica Hydrablur je z dražší sorty, stojí 1285 Kč. Vyhlazuje pleť a zároveň ji hydratuje a zmatňuje.
Také jsem zkoušela tvářenku Essence Silky Touch, odstín 100 Indian Summer. Měla světle hnědý odstín a lehkou perleť. Spíše bych ji přirovnala k bronzeru, a to kvůli jejímu odstínu. Nanášela se dobře, ale pro výraznější efekt jsem musela nanést více vrstev. V obchodech ji najdete za 75 Kč.
Tyto výrobky jsme testovaly v 10. díle.
Autor: archiv firem
Lak na vlasy Nivea Diamond Volume Care slibuje lesk díky diamantovým částečkám a objem. Jedná se o lak s vysokou fixací, tudíž na vlasech ho opravdu cítíte. Když potřebujete, aby vám účes držel, určitě se bude hodit. Seženete ho za 67 Kč.
Krém na ruce a nehty Dermacol Hand And Nail Intensive Care má velice hustou konzistenci a příliš rychle se nezapíjí. Na namazání rukou během dne se tedy nehodí. Jako regenerační péče pro popraskané ruce je ale ideální. Stojí 72 Kč.
Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!
Autor: luh