Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Objevte účinky voňavých malin!

27. dubna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Voňavé maliny vzbuzují vzpomínku na teplé letní dny plné slunečních paprsků a pohody. Toto kouzelné drobné červené ovoce je nejen výjimečně lahodné, ale také velmi zdravé. Ukrývá v sobě mnoho cenných látek, které mají blahodárný účinek na lidský organizmus. Maliny obsahují mimořádně vysoký podíl vlákniny a vitamínu C a mají silné antioxidační účinky. Díky těmto příznivým účinkům jsou mimo jiné výtažky z malin využívány i v kosmetice. 

Autor: www.manufaktura.cz

Zpříjemněte si proto letošní teplé měsíce s novou osvěžující limitovanou edicí Malina, inspirovanou romantickými prázdninovými vzpomínkami na lesní výpravy za sladkými a voňavými malinami. Tuto kosmetiku představuje česká značka Manufaktura, která klade velký důraz na kvalitní a tradiční české suroviny, je šetrná k životnímu prostředí a netestuje na zvířatech. Kosmetika využívá příznivých účinků hydratačního, zvláčňujícího a ochranného oleje z malinových semínek a přírodních výtažků z malinové dužniny. Je doprovázena sladce jiskrnou ovocnou vůní s jemnými zelenými tóny malinového listí.

Autor: www.manufaktura.cz

 

Užívejte si malinovou péči po celý den. Ráno se probuďte svěží ovocnou sprchou s osvěžujícím sprchovým gelem, přes den vyživujte rty pomocí výživného balzámu a ochraňujte ruce jemným krémem a večer před spaním pak zvláčněte pokožku tělovým mlékem.

 

Pro milovníky malin navíc Manufaktura připravila osvěžující malinový sirup, který obsahuje 73 % přírodní ovocné složky – malinové šťávy a hruškového pyré. Neobsahuje umělá barviva a sladidla, je doprovázen příjemným přírodním malinovým aroma a je vyráběn studenou cestou – tj. není pasterován, díky čemuž si dokáže zachovat veškeré hodnotné látky.

Autor: www.manufaktura.cz

 

Vyzkoušejte fantastický osvěžující nápoj s malinovým sirupem, skvělý je nejen pro dámské jízdy a zahradní party:

Malinový Kir: Na dno vychlazené sektové skleničky nalijte 1cl malinového sirupu a dolijte 15cl vychlazeného kvalitního sektu, zlehka promíchejte, případně dozdobte čerstvými malinami a lístkem máty.

Více informací nejen o této edici naleznete na www.manufaktura.cz.