Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zlatíčka 2013: Pošlete své favority do finále, zbývají už jen hodiny!

4. června 2013 | 16:15

Vyberte šampióna svého kraje a pošlete mu hlas. Finálová bitva o prestižní titul Zlatíčko kraje se rozhořela naplno. Do konce hlasování zbývá už jen pár hodin. Napětí stoupá, pořadí se mění každou chvíli.

Tahle zlatíčka už v soutěži jsou...
Autor: archiv soutěže
O prestižní titul Zlatíčko svého kraje bojuje celkem 419 dětí, které hlasující vybrali z více než 2 500 soutěžních profilů. Z internetového hlasování postoupilo třicet zlatíček z každého regionu s nejvyšším počtem hlasů.

Zlatíčkem každého kraje se stane dítě, které získá nejvíce SMS hlasů. Tři soutěžící z každého kraje, kteří splnili veškeré podmínky soutěže, a jejichž fotografie dostaly nejvíce SMS hlasů v daném kraji, navíc získají krásného plyšového medvěda.

Galerii všech semifinalistů najdete ZDE >>>

Jak dostat svého favorita do vedení? Rozložte síly, vytvořte hlasovací tým!

Tahle zlatíčka už v soutěži jsou...
Autor: archiv soutěže
Nenechejte nic náhodě, předchozí ročníky soutěže potvrdily, že i vyslovení favorité se dočkali v posledních hodinách hlasování nemilého překvapení. Ze zadních pozic je velmi rychle předběhli soutěžící, od kterých to nikdo nečekal.

Je třeba si proto už od začátku držet náskok. Jak na to? Oslovte prostřednictvím sociálních sítí všechny své známé i ty kteří vám fandili i v semifinále. Čím větší fanklub svému dítěti vytvoříte, tím víc rozložíte síly. Poslat alespoň jednu textovou hlasovací SMS zase mnoho nestojí, ale když ji odešle stovka fanoušků, může být vaše zlatíčko rázem v čele soutěže.

Tahle zlatíčka už v soutěži jsou...
Autor: archiv soutěže
Pošlete hlas svým favoritům

Krajské SMS hlasování začalo ve středu 29. května ve 12 hodin a skončí v poledne 5. června. Máte svého favorita, který by se měl stát Zlatíčkem svého kraje? Pak mu posílejte textové SMS!

Jak hlasovat

Pokud chcete svému favoritu poslat 1 hlas (cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH), stačí zaslat na číslo 907 99 10 textovou zprávu ve tvaru:

ZLATICKO(mezera)PÍSMENO KRAJE(mezera)ČÍSLO DÍTĚTE

Příklad: ZLATICKO B 188

Tvar příslušné SMS najdete také pod každým ze soutěžních profilů.

Tahle zlatíčka už v soutěži jsou...
Autor: archiv soutěže
Výhodné balíčky

Pokud chcete poslat najednou víc hlasů za zvýhodněnou cenu, zašlete SMS ve stejném tvaru na jedno z níže uvedených čísel:

907 99 50 (získáte 6 hlasů) - cena 1 SMS je 50 Kč vč. DPH
907 99 80 (získáte 10 hlasů) - cena 1 SMS je 80 Kč vč. DPH

Velké finále

Do finálového SMS hlasování pak postoupí 3 fotografie s nejvyšším počtem SMS hlasů z každého kraje. Hlavní ceny (finanční hotovost) pak získají tři účastníci, jejichž fotografie získá ve finálovém SMS hlasování nejvíce SMS hlasů.