Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

To je hřebec! Rekordman zplodil 26 dětí s 9 ženami

22. září 2014 | 06:00

O jeho plodnosti se vážně nedá pochybovat! Díky ní je Michael (59) skutečným rekordmanem. Po světe totiž běhá 13 jeho dcer a stejný počet synů. Tohle v Británii nemá obdoby!

"Je okouzlující a charismatický. Říká, co chcete slyšet. Trvalo mi hodně dlouho, než mi došlo, co se děje," prozradila deníku Daily Mail jedna z jeho partnerek. A svěřila se také s tím, že dlouho netušila, kolik dětí s kolika partnerkami vlastně Michael má.

Charismatický řidič autobusu není rozhodně žádný troškař. Žen, se kterými zplodil děti, je dokonce devět. A některé poznal přímo na pracovišti. Jako řidič linkového autobusu je totiž s lidmi stále v kontaktu.

Jeho první potomek na svět přišel v roce 1976 a byla to holčička. Dnes je jeho nejstarší dceři 38 let. Jeho zatím poslední děťátko přišlo na svět loni. "Nejúspěšnější" byl ale pro Michaela rok 1988. Během něj se mu totiž narodily hned tři děti.

Se současnou partnerkou teď žije v Guilfordu. Společně vychovávají sedm vlastních dětí. Zatím posledním potomkem je syn, který se narodil před devíti měsíci.