Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To je peklo: Žena má 50 orgasmů denně

15. února 2013 | 10:30

Amanda Gryce je krásná dvaadvacetiletá žena, která nemá nouzi o nápadníky. Trápí ji ale závažné onemocnění, které dělá z jejího života doslova peklo a nedovoluje jí, aby si užila partnerský život naplno.

Mladou ženu trápí od jejích osmi let vzácné onemocnění, díky kterému prožívá denně asi 50 orgasmů. Vzrušení jí mohou způsobit vibrace telefonu, hlasitá hudba nebo cestování autem či letadlem. Orgasmus může přijít kdykoliv během dne, když je na večeři s přáteli, nebo během pracovní doby v obchodě s kojeneckým zbožím, kde Amanda pracuje. Někomu by se taková vzrušivost mohla zdát jako požehnání, pro mladou ženu je to ale prokletí.

Sebevražda kvůli orgasmu

Amanda Gryce
Autor: Facebook.com
V loňském roce spáchala sebevraždu devětatřicetiletá Gretchen Molannen z Floridy, která trpěla stejným onemocněním a to po dobu 16ti let. I Amanda přiznává, že několikrát pomýšlela na sebevraždu. „Tahle nemoc je jako mučení. Nemoc zcela ovládá můj život, během jedné hodiny mohu dosáhnout i deseti orgasmů. Je trapné, když se mi to stává před mými přáteli a na veřejnosti, několikrát jsem dokonce myslela na sebevraždu, ale nakonec jsem to vždycky zavrhla.“ Popisuje svůj krutý úděl Amanda.

Posedlost sexem? Ne!

Amanda měla dlouho strach se někomu se svým problémem svěřit. „Jako dítě jsem neměla tušení co se se mnou děje, později jsem si myslela, že jsem posedlá sexem. V roce 2008 jsem se pak dočetla o nemoci PSA a uvědomila si, že bych jí mohla trpět.“

Se vztahy to má těžké. Muži nedokáží pochopit její utrpení a tak i když se snaží žít normálním životem, stabilní vztah zatím nenašla.

„Doufám, že můj příběh bude oporou pro lidi trpící stejným onemocněním, aby se snažili svůj handicap překonat a žít život naplno.“ Uzavírá vyprávění Amanda.