Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpověď striptéra: Ženy šílí a trhají na mně šaty!

15. února 2013 | 14:00

Šestadvacetiletý Rowan Cox na vlastní kůži poznal, že i z té nejstydlivější ženy se může rázem stát divoká šelma. Ženy mu často chtějí platit za sex, jeho kostýmy končí roztrhané na kusy a jedna z žen ho dokonce pronásledovala na ulici. „Nevím, co se s nimi stane, ale když vidí striptéra, zdivočí,“ říká Rowan.

Rowan Cox pochází z Londýna a vystudoval herectví. Aby vyšel s penězi, rozhodl se zapracovat na svém těle, nakoupil si zásoby dětského olejíčku a přihlásil se do agentury pro tanečníky a striptéry.

V únoru minulého roku měl svou premiéru na narozeninové párty. „Tenkrát jsem nepřemýšlel nad praktickými věcmi, a tak jsem si musel svůj kostým hasiče převléknout na silnici,“ vzpomíná. „Poprvé přijít do místnosti ječících žen bylo šílenství – nikdy jsem nic podobného nezažil.“

Herec čtyř rolí

Svému hereckému vzdělání může Rowan vděčit za sebejistotu. „Nebál jsem se toho, že se budu muset odhalovat. Ale když jsem na jednom vystoupení sundal i tanga, řev byl ohlušující. Sám jsem si říkal, do čeho jsem se to vlastně dostal…“

Rowan vystupuje pod jménem Romeo a střídá čtyři kostýmy: hasič, policista, námořník a James Bond. Často však musí kupovat nové - potom, co mu je roztrhají vzrušené fanynky. Týdně dnes dostává až deset  nabídek, přičemž si může vydělat od 10 000 až do 25 000 Kč za týden.

Utržené ze řetězu
"Ženy někdy křičí tak, že je to ohlušující," říká.
Autor: Facebook

Mezi jeho nejkuriozitnější zážitky prý patří vystoupení na narozeninách jedenaosmdesátileté důchodkyně či na oslavě šéfové jedné společnosti. „Vypadala jako spořádaná profesionálka, ale v momentě, kdy jsem se začal natírat olejem, naprosto nad sebou ztratila kontrolu,“ říká Rowan.

„Čím jsou mladší, tím jsou horší,“ tvrdí. Ale i starší dámy umí překvapit, jak se ostatně sám přesvědčil. „Na jedné dámské jízdě se mě usedle působící žena okolo padesátky zeptala, kolik si účtuji za hodinu. Slušně jsem jí odpověděl, že to já nedělám.“

I když je Rowan nezadaný a takové návrhy dostává často, snaží se zůstat profesionální. „Ženy v davu mnohdy pokřikují různé narážky na moje mužství a ohledně mé práce, já to ale vypouštím, musíte se proti tomu prostě obrnit,“ vysvětluje.

Úplně jiný pohled

A jak povolání ovlivňuje Rowanův osobní život? „Rodina a přátelé to akceptují, berou to čistě jako práci. Co se týče vztahů, to už není tak jednoduché. Nedávno jsem se s jednou dívkou kvůli práci rozešel, nemohla to unést,“ říká.

Přiznává také, že netradiční povolání změnilo jeho perspektivu, co se týče žen: „Nikdy bych už nemohl nikomu zaplatit za to, aby se svlékl – bylo by to divné.“

Rowan sice neplánuje, že bude hrát Romea celý život, ale prozatím chce striptérem zůstat. „Představa, že chodíte do práce v obleku námořníka a musíte si každý den holit tělo, je zvláštní, ale pro mě je to zcela normální a zatím si to užívám. Mám možnost se podívat na ženy z pohledu, který většina mužů nikdy nezažije."

"Jednu věc však vím určitě – pokud se někdy ožením, má nastávající bude mít na rozlučce se svobodou striptéry zakázané,“ dodává s úsměvem.

Autor: luh