Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šílená modelka se mění v pannu, za plastiky už utratila 2 miliony!

Fotografie
7. května 2013 | 06:00

Našpulené rty, dlouhé umělé řasy, silikonová ňadra. Japonská modelka Vannila Chaum rozhodně starožitnou holčičí hračku, která jí má být inspirací, nepřipomíná. Spíš postavičku z kreslených japonských filmů pro dospělé.

Neuvěřitelné! Ve snaze vypadat jako "živá francouzská panenka" podstoupila japonská modelka Vanilla Chamu už třicet plastických zákroků. Utratila za ně doslova jmění. V přepočtu více než dva miliony korun.

Za sebou má několik operací očních víček, nosu, brady a lebky, ale i takové procedury jako je liposukce či implantace řas. Ani to jí však ke spokojenosti nestačí. Nedávno si nechala voperovat silikonové prsní implantáty a teď si chce dokonce nechat prodloužit nohy.

1758846:gallery:true:true

První plastiku Vanilla podstoupila, když jí bylo devatenáct let. Od té doby prošla neuvěřitelnou proměnou. Staré školní fotky odhalují poněkud bázlivě vyhlížející japonskou teenagerku, jejíž rysy obličeje jsou prakticky k nepoznání od bizarního a nepochybně "pro-západního" vzhledu, který teď má.

Žena, která svůj současný věk však pečlivě tají, má v úmyslu podstoupit tolik operací, kolik bude k dosažení jejího životního snu třeba. Touží vypadat jako panna s porcelánovou hlavou.

1758843:gallery:true:true

I když se jí to podle nás příliš nedaří, stala se ve své rodné zemi celebritou. Má za sebou bezpočet televizních vystoupení, zahajuje novou popovou kariéru.

Neobvyklý vzhled z ní nepochybně činí "exota", který vynikne i v sebevětším davu. Rozhodně však má daleko k tomu, jak má francouzská panenka vypadat.

1758868:gallery:true:true