Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příběh čtenářky: Manžel mi přišel na nevěru

Šárka ví, že nevěra se nevyplácí. Ale nemůže si pomoci...
29. prosince 2012 | 11:00

"Milenců mám několik, ale jsem zaměstnaná matka dvou kluků a nechci si zničit manželství. Na zálety mám sotva jedno odpoledne v měsíci," vypráví Šárka (38).

Jsem vdaná patnáct let a máme dvě krásné děti. Když jsem se vdávala, měla jsem za sebou hodně promiskuitní mládí.

Cítila jsem se vybouřená a věřila, že naše manželství bude krásné a spokojené jako z pohádky. A zpočátku také bylo.

První dva roky jsme se pořád milovali. Můj muž mě vzrušoval, přitahoval. Jenže pak jsem začala ochládat.

Absolutně nevím, kde se stala chyba, ale po pěti letech jsem úplně přestala mít chuť na sex se svým manželem. A šlo to dál - začal mi být odporný.

V té době se mi ozval bývalý milenec. Sešli jsme se a pomilovali, bylo to fantastické. Podle možností jsme se začali vídat jednou za měsíc, za dva. Vždycky jsem se na setkání s ním moc těšila.

Manžel, nebo kamarád?

Sexuální život v mém manželství uvadal. Milovali jsme se jednou týdně, pak jednou za měsíc a pak třeba i tři měsíce ne. Nechápu to, ale pokud vím, manžel si nenašel milenku a trpěl moji neochotu.

A já? Někdy jsem po milování brečela odporem, hnusem a smutkem. Pořád ho ale nechci opustit. Je fantastický. Můžeme se spolu smát, blbnout, vyprávět si, to nejde s žádným jiným chlapem.

Zvládne všechny moje nálady, můžu mu všechno říct. Je skvělý táta, bez něj bych výchovu kluků, na které jsem neuvěřitelně upnutá, nezvládla.

S milenci přece nemůžu řešit, že s malým Danem po odpolednách dřu matiku, aby se dostal na nižší gymnázium, a že z toho nespím. Se svým mužem ano. Bohužel mu nedokážu být věrná.

Nechci zvláštnosti

Postupně jsem začala znovu vyhledávat milence z minulosti. Odpověděla jsem i na několik erotických inzerátů, jeden čas jsem jezdila dokonce za manželským párem. Dnes už ale mají děti a asi se věnují jiným povinnostem.

S milenci chodíme obyčejně do azylových domů. Je to trochu nedůstojné, ale není jiná možnost. Do žádného z nich nejsem zamilovaná, obvykle nás pojí kamarádství nebo vztah z minulosti.

Tajná setkání si moc užívám, vždycky před tím držím drastickou dietu, abych byla štíhlá, natírám se krémy a vybírám hezké spodní prádlo. Nemám ráda žádné zvláštnosti, ale pořádné drsné milování s pořádným chlapem.

Nešťastné odhalení

I když si všechny e-maily a SMS mažu, manžel nešťastnou náhodou nedávno objevil jeden poměrně nevinný e-mail a doma bylo dusno celou zimu. Bylo mi hrozně, jemu asi mnohem hůř, ale zvládli jsme to.

Náš sexuální život je pořád stejný - z mého hlediska tedy mizerný, i můj muž se asi trápí. Vím, že ho nechci ztratit. Od odhalení nevěry jsem žádnou schůzku neměla. Dlouho to ale nevydržím...

Autor: oli