Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

TOP 12: Nejvíc sexy muži roku 2012!

19. prosince 2012 | 07:00

Konec roku vždy přinese mnoho žebříčků nepřitažlivějších mužů světa. Tentokrát jsme se ale rozhodli sestavit vlastní! Jak se vám líbí našich dvanáct favoritů?

Channing Tatum (32)

Čtenáři magazínu People zvolili pro rok 2012 nejvíce sexy mužem planety právě jeho. A právem! Proslavil se rolí tanečníka ve filmu Let´s Dance z roku 2006, dále hrál například v G. I. Joe, Navždy spolu či v nejnovější komedii Bez kalhot.

...
Autor: profimedia.cz

Ryan Gosling (32)

Pohledný a charismatický herec poprvé zazářil ve filmu Zápisník jedné lásky (2004) a patří mezi nejmladší herce, kteří za svůj výkon byli nominováni na Oscara. Momentálně randí se známou herečkou Evou Mendes (38).

...
Autor: profimedia.cz

Jake Gyllenhaal (31)

Rodák z Kalifornie už od mala tíhl k herectví. Do povědomí diváků se však dostal až rolí v katastrofickém filmu Den poté (2004).

Jeho dosud nejvíce oceňovanou rolí byla postava gaye – kovboje Jacka Twista ve filmu Zkrocená hora. Byl za ni nominován na Oscara a získal prestižní ocenění BAFTA za nejlepšího herce ve vedlejší roli!

...
Autor: profimedia.cz

Tom Hardy (35)

Tom Hardy je nadějný britský herec, který svým podmanivým a hlubokým hlasem dostane nejednu ženu do kolen. Jeho první větší rolí byla postava Eamese ve filmovém trháku Počátek.

Dále zazářil například ve filmech Warrior, Tohle je válka po boku Reese Witherspoon a letos v nejnovějším dílu Batmana – Temný rytíř povstal.

...
Autor: profimedia.cz

Ryan Reynolds (36)

Kanadský herec se proslavil rolí ve filmu X-Men Origin: Wolverine nebo romantickou komedií Návrh se Sandrou Bullock. Nedávno se potají oženil s představitelkou Sereny ze seriálu Superdrbna – pětadvacetiletou Blake Lively!

...
Autor: profimedia.cz

Bradley Cooper (37)

Tento rok ho sice z postu nejvíce sexy muže světa sesadil Channing Tatum, ale rozhodně si zaslouží se v první dvanáctce udržet! Známý americký hercem si zahrál například ve filmech Lemra líná, Pařba ve Vegas či Všemocný.

...
Autor: profimedia.cz

Kdo se ještě umístil v TOP 12? Zjistíte to v galerii!

Autor: luh