Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šokující láska! Mladí milenci si vyměnili pohlaví

12. listopadu 2012 | 05:21

Vypadají jako tisíce dalších zamilovaných mladých párů. Přesto jsou úplně jiní. Oba se totiž narodili s opačným pohlavím. Pohledná Katie (18) jako chlapec a její přítel Arin (16) jako dívka.

Život někdy dokáže „zrežírovat“ neuvěřitelné příběhy. Mezi takové patří i ten, který prožívají dva mladí teenageři.

Oba museli se svojí odlišnou sexualitou "bojovat" celé dětství. Protože byli "jiní", děti se jim posmívaly, šikanovaly je.

Z holky klukem a z kluka holkou

Osmnáctiletá kráska Katie Hill totiž nebyla vždycky roztomilou holčičkou. Prvních patnáct let svého života strávila jako kluk Luke. Narodila se jako jediný syn námořního plukovníka.

Její přítel, šestnáctiletý Arin Andrews, se zase narodil jako dívka. V těle roztomilé holčičky jménem Emerald exceloval v baletu, vyhrával dětské soutěže krásy.

Když si příroda zahrává

Katie odjakživa měla pocit, že je dívkou uvězněnou v chlapeckém těle, zatímco Arin zažíval opačné pocity.

"Když jsem byl první den ve škole a všichni říkali, že se mám zařadit k holkám, cítil jsem se zmatený," svěřil se se svými pocity usměvavý mladík a dodal:

"Holčičí věci mě nikdy nezajímaly. Říkali o mně, že jsem lesbička, ale já se necítil jako holka. Byl jsem kluk, který se nějakým nedopatřením ocitl ve špatném těle."

Láska na první pohled

Oba mladí lidé se setkali v Tulse v Oklahomě, kam přijeli kvůli změně pohlaví. Okamžitě se do sebe zamilovali.

"Jsme si souzeni. Skvělě si rozumíme, stále si máme o čem povídat. Je to proto, že jsme oba museli v době dospívání řešit totožné problémy," prohlásila pohledná brunetka, která už má díky hormonální léčbě i dokonalá dívčí ňadra.

Rodiče obou z toho zpočátku nebyli příliš nadšeni. Měli problém přijmout transsexualitu svých dětí. Teď však už pevně stojí při nich.