Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šokující proměna: Z nevýrazného prodavače žádanou fotomodelkou!

17. října 2012 | 10:26

Každý máme svůj velký sen. Ten, který si vysnil mladý prodavač Antony Owen (32), se mu splnil. Stal se ženskou modelkou! Kdysi si o penězích mohl nechat jen zdát. Za kasou v supermarketu snil o kariéře v modelingu. Teď jeho fotky obdivují tisíce mužů.

Dvaatřicetiletý Anthony, dnes vlastně Lisa, se chlubí extrémně dlouhýma nohama. Měří neuvěřitelných 86 centimetrů a byly to zřejmě právě ony, které mu zařídily kariéru glamour modelky. Její umělecké portréty obdivují tisíce mužů po celém světě!

„Když mi bylo osmnáct, uvědomila jsem si, že jsem se měla narodit jako žena. Ale trvalo mi to ještě další rok, než jsem se s tím mohla někomu svěřit,“ říká Lisa.

„Nebylo to lehké. Nejtěžší bylo to říct rodičům. Z toho jsem měla největší strach. Nakonec jsem ale byla překvapená jak moc mě podpořili a stáli při mně.“

Nohatá modelka Lisa, která řídí repliku populárního mluvícího auta Kita z Knight Ridera, se modelingu věnuje posledních deset let. Agentury si jí všimly, když ji v jejích jednadvaceti letech vyfotil její kamarád a fotky vložil na internet.

„Už nikdy nechci pracovat za kasou! Modeling je přesně typ práce, který chci dělat až do konce života!“ Lisa, která připouští, že zájem mužů je opravdu velký, prohlásila, že rozhodně neplánuje změnu pohlaví a své mužství si chce ponechat.

„Chci aby transgenderoví modelové byli respektovaní za to, jací jsou. Proto chci zůstat napůl mužem i přesto, že moje tělo pracuje zcela žensky. Naše práce je důležitá a chci, aby jí lidé respektovali,“ dodává hrdě Lisa. Nebo snad Anthony?

Autor: ema